На відміну від Антоніни Паперної, львів’янка Анжеліка Варум висловилася: “Ми рухаємося прямо в пекло”

Чимало українців свого часу намагалися зробити кар'єру в москві. Це вважалося дуже престижним. Та 2022 рік усе змінив. Людям довелося обирати, на якому боці барикад вони знаходяться. Львів'янка Анжеліка Варум, судячи з усього, зайняла проукраїнську позицію.

Особливо запальних виступів на захист мирних українців від дружини Леоніда Агутіна, звісно, не надходило. Та співачка все ж висловила свою позицію у власному акаунті в Інстаграмі. Анжеліка виклала пост із чорним квадратом замість фото, під яким двома мовами – російською та українською – висловила власне ставлення до подій після 22 лютого 2022 року.

Анжеліка Варум і Леонід Агутін виявилися адекватними людьми

Варум відзначила в дописі, що як кожна нормальна людина виступає проти війни. Закликала уважно вивчити історичні уроки й не наступати на одні й ті ж граблі й не використовувати людей як гарматне м’ясо. Шлях, який обрала для себе росія, зірка визначила прямою дорогою в пекло, куди країна рухається семимильними кроками.

На думку Анжеліки, обидва лідери – український і російський – мають терміново сісти за стіл перемовин без будь-яких посередників, щоб запобігти смерті громадян обох країн.

На цих словах зірка зупинилася, відключивши для підписників можливість залишати коментарі. Більше Варум ніяких постів в Інсту не викладала. Та згодом з’ясувалося, що знаменитість взяла участь в онлайн-концерті U FOR UKRAINE на підтримку України. Разом із чоловіком вони перерахували гроші українським діточкам, що стали жертвами агресивної війни.

Анжеліка Варум і Леонід Агутін перерахували гроші українським дітям

Подібна новина викликала шквал схвальних відгуків у мережі:

Я знала, що вона не підведе”.

“Браво, наші улюблені!”

“Молодець, Анжеліко! ”

“Тато був би гордий за вас.

На відміну від інших українців, що безнадійно обрусіли, Анжеліка Варум має власну позицію, яку не приховує. І це не дивно, адже сама народилася у Львові і середню освіту здобула там. Лише після цього подалася до москви. Мала намір стати актрисою, але провалила вступні іспити в Щуку через український акцент, то довелося робити співочу кар’єру за допомогою тата-композитора.

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.