Лідію Федосєєву-Шукшину донька здала в будинок для літніх людей: саме там провів останні дні Леонід Куравльов

84-річна Лідія Федосєєва-Шукшина 5 років тому ще думала про заміжжя, стаючи на весільний рушник із Барі Алібасовим, а нині на неї чекає зовсім невесела подорож до пансіонату для літніх людей. У жінки є три доньки. Подібне рішення позбутися мами спало на думку найменшій з них.

Найменша донька знаменитої актриси Ольга побачила на ТВ ток-шоу “Пусть говорят”, де розповідалося про останні дні Леоніда Куравльова, проведені у закладі “Ідилія”. Жінці так припала до душі подібна ідея, що вона вирішила й свою маму спровадити туди доживати віку.

Ольга Шукшина певна, що мамі буде краще в пансіонаті, аніж удома

Звісно, мотивувала подібне рішення благородними цілями: мовляв, матуся потребує постійного медичного нагляду. Вдома такі умови забезпечити неможливо, а в будинку для літніх людей усе для цього пристосовано. У Лідії Федосєєвої-Шукшиної купа вікових захворювань, тож зарадити їй спроможні виключно професіонали.

Реакція Марії Шукшиної щодо мами невідома

Приклад Леоніда Куравльова прийшовся жінці до вподоби. Вона заявила, що амбулаторне лікування не йде в жодне порівняння з постійним наглядом лікаря у спеціальному закладі. Ольгу попередили, що в суспільстві подібне рішення викличе негативний резонанс, та їй, здається, байдуже на думку широкого загалу.

84-річну Лідію Федосєєву-Шукшину відправили до будинку літніх людей

Журналісти поцікавилися в опікунки, чи радилася вона з іншими сестрами щодо подібного рішення. На що почули у відповідь, що особисто вона їм нічого не говорила. А мама з Настею не спілкується взагалі. З Марією ж розмовляє телефоном, то напевно й сповістила зірковій доньці новину.

Реакція Барі Алібасова

У 79-річному віці ще була нареченою. Жінка вп’яте вийшла заміж за продюсера гурту “На-на” Барі Алібасова, який на 9 років молодший за неї. До цього вони співмешкали протягом трьох років.

Лідія Федосєєва-Шукшина почувалася щасливою у шлюбі з Барі АлібасовимСпадкоємці страшенно сполошилися з цього приводу. Почалися взаємні звинувачення родин у намаганні заволодіти майном одне одного і навіть замахах на вбивство. Врешті за 2 роки голубки оформили розлучення, але жінка добилася, щоб подібне рішення визнали в суді неправомірним. Остаточно сім’я розпалася у 2021 році, хоча Барі продовжував відвідувати Лідію і був надзвичайно обурений, коли Ольга здала його кохану до будинку престарілих.

Схожі статті

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Нещодавно у соцмережах, у відео про закулісся знімань, у кадрі разом з Наталею вперше з'явився Філімон, котрий досить жваво намагався перебити ведучу.

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.