“Гонорари пропонували пристойні”: переможниця Холостяка-12 Катерина Лозовицька пішла на шоу заради грошей?

Катерина Лозовицька, переможниця 12 сезону "Холостяк", у якої не склались відносини з Алексом Топольським, розповіла про участь в шоу заради грошей.

Реаліті-шоу “Холостяк” має багато глядачів в усьому світі. Українська версія дуже популярна на телебаченні, але є частина людей, які не вірять у щирі наміри учасників проекту.

На цей раз свою участь заради грошей в такому шоу прокоментувала переможниця Холостяка-12 Катерина Лозовицька. З бізнесменом Алексом Топольським у неї не склалось. Всього місяць вони зустрічались в реальному житті і за день до початку повномасштабної війни вони розсталися. Катя зізнавалась, що Алекс виявився не тим чоловіком, яким здавався і про якого вона мріяла. Зараз дівчина продовжує професійно займатись моделінгом і пробує жити у Варшаві.

Переможниця Холостяка-12 Катя Лозовицька прокоментувала свою участь у шоу за гроші
Переможниця Холостяка-12 Катя Лозовицька прокоментувала свою участь у шоу за гроші

В своєму Інстаграм-блозі Лозовицька розповіла, що найчастіше користувачі Мережі  її звинувачують у тому, що вона пішла на “Холостяк”, щоб стати блогером і “гребсти гроші за рекламу”. Катерина вирішила розставити всі крапки над “і” та розгорнуто відповіла на найпоширеніші звинувачення:

Я не прийшла на проект для того, щоб стати блогером. Якби “Холостяк” подарував би мені гідного чоловіка, то мої очікування від проекту були б виконані на всі 100%. Але маємо, що маємо. Також тоді і зараз основною моєю роботою залишається моделінг

Колишня Топольського заявила, що не шукає легкого заробітку, тому у неї не було жодного іменного гіву. Це швидкий спосіб привернути нових підписників за допомогою розіграшу призів. Катерина вважає це зараз недоречним з урахуванням ситуації в країні, але їй надходили такі пропозиції:

Чесно зізнаюсь, гонорари за таке пропонували пристойні

, – розповіла Лозовицька.

Катерина заявила, що рекламує своїй аудиторії виключно те, що сама носить, чим користується і що споживає:

В рекламі немає абсолютно нічого поганого, якщо продукт якісний. При цьому, я без проблем демонструю товари та послуги різної цінової категорії, щоб кожен з вас обрав щось для себе. І знали би ви, скільком рекламодавцям щодня відмовляє мій менеджер… Ось такий відвертий пост вийшов. Сподіваюсь, ви змогли зрозуміти мої цінності краще

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.