Сім’я стала меншою: син Софії Михайлівни Ротару поховав одну з найголовніших жінок свого життя

Син легендарної української співачки Софії Ротару повідомив про втрату в сім'ї. У віці 72 років пішла з життя теща Руслана Євдокименка Людмила Бєлоусова.

Син української співачки Софії Ротару, який являється її концертним директором, Руслан Євдокименко повідомив про те, що 17 березня пішла з життя його теща Людмила Бєлоусова. Вона не дожила декілька тижнів до свого 72-го дня народження. Про втрату Руслан повідомив у своєму Інстаграм-блозі. Чоловік опублікував чорно-білу світлину Людмили Бєлоусової і написав:

Люся, ну як же так… 30.03.1951 – 17.03.2023

син Софії Михайлівни Ротару поховав одну з найголовніших жінок свого життя
син Софії Михайлівни Ротару поховав одну з найголовніших жінок свого життя

Варто відзначити, що сама Софія Ротару завжди мала гарні стосунки зі свахою та невісткою. Вони весь час збиралися на свята і часто проводили час разом. Ба більше, невістка Ротару є її помічницею у концертній діяльності і допомагає з вибором сценічного одягу.

Родина Софії Ротару
Родина Софії Ротару

Нагадаємо, Софія Ротару з початку повномасштабної війни в Україні дуже рідко виходить на зв’язок зі своїми прихильниками. Співачка засуджує війну і часто публікує слова співчуття постраждалим українцям. При цьому не відомо, чи виїхала співачка з України, чи знаходиться у своєму маєтку на Київщині.

Ймовірно, така мовчазна позиція Софії Михайлівни пов’язана зі скандалом у її родині, який відбувся ще в березні минулого року. Так, рік назад сина і онука Ротару затримали при спробі втекти з України за кордон. Вони, як чоловіки призовного віку, не мали права покидати країну, але спробували втекти до Молдови на човні. Вони були не самі, з ними були ще 6 чоловіків. Як склалася їхня доля після затримання не відомо, втім вже через декілька місяців онук Ротару був помічений за кордоном.

Схожі статті

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.