Чому Юлія Висоцька мовчить про свою доньку Машу Кончаловську: 9 років коми і повна ізоляція від людей

Маша Кончаловська – донька відомої російської акторки і телеведучої Юлії Висоцької. 9 років назад дівчинка була введена у стан медикаментозної коми. Що наразі відомо про стан Маші, читайте далі в матеріалі.

Історія Маші Кончаловської колись сколихнула весь світ, а зараз про неї немає жодних відомостей, адже її батьки ретельно приховують будь-яку інформацію про свою доньку.

12 жовтня 2013 року зіркова сім’я Андрій Кончаловський, Юлія Висоцька і їхні двоє неповнолітніх дітей потрапили у автомобільну аварію. Тоді вони були на відпочинку у Франції і взяли авто на прокат. Голова сім’ї Кончаловський не зміг справитися з кермуванням і виїхав на зустрічну смугу, після чого відбулося зіткнення з іншим автомобілем. Найбільше у цій аварії постраждала 13-річна Маша, яка була не пристебнута паском безпеки. Дівчина отримала серйозну черепно-мозкову травму. Лікарі одразу ввели дівчину у стан медикаментозної коми, щоб мати змогу зберегти її життя.

Семья режиссера Андрея Кончаловского
Чому Юлія Висоцька мовчить про свою доньку Машу Кончаловську

Деякий час Маша Кончаловська знаходила у лікарні у Франції, але пізніше на спеціальному транспорті її транспортували в одну із кращих приватних клінік москви. На жаль, стан Марії Кончаловської не покращився. Всі 9 років після аварії дівчина знаходиться у комі.

Варто відзначити, що сім’я Кончаловських прийняла рішення не коментувати стан своєї доньки у пресі. Юлія Висоцька і Андрій Кончаловський уникають питань журналістів про доньку і жодного разу не згадали про неї публічно. Лише одного разу Андрій Кончаловський в інтерв’ю зізнався, що мріє дожити до того часу, коли його донька одужає.

Семья Кончаловских до аварии
Чому Юлія Висоцька мовчить про свою доньку Машу Кончаловську

Варто відзначити, що Марії Кончаловській пророкували велике майбутнє. Їй пощасливилось народитися у сім’ї легендарного режисера і відомої акторки. Ще в ранньому дитинстві Маша встигла знятися у двох кінороботах свого батька. Крім того, глядачі добре пам’ятають маленьку Машу в ефірі кулірного шоу її мами “Їмо вдома”. Дівчинка росла дуже здібною, харизматичною і дійсно талановитою. Марія Кончаловська могла досягти неабияких успіхів в акторській кар’єрі, але доля вирішила по-іншому.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.