Чоловік найбагатшої співачки Камалії Захур зізнався, що у нього немає охоронців і водіїв: “Не хизується”

Пакистанський мільярдер Мохаммад Захур, чоловік української співачки Камалії зізнався, що їздить сам без водіїв і що у нього немає охоронців.

Мохаммад Захур пройшов шлях від злиднів до створення української сталеливарної імперії, вартість якої складає мільйони. Його дружиною стала колишня Місіс Світу – співачка Камалія. Вона не просто його кохана жінка, але і улюблений проект. Захур одразу побачив у ній великий потенціал і почав вкладатися в творчість Камалії.

Зараз зіркове подружжя живе на відстані – Захур з дітьми Арабеллою і Мірабеллою в Лондоні, Камалія вдома в Києві. Їх роз’єднала війна. Чоловік співачки прийняв рішення ще за декілька днів до вторгнення забрати дітей за кордон у безпеку, а вона залишилась в Києві, тому що до кінця в це не вірила і будувала плани на роботу. Тепер артистка їздить в Лондон щоб побачити рідних, але більшість часу проводить в Україні, працюючи на благо держави.

Найбагатша українська співачка Камалія показала, що їй подарував Валерій Залужний
Чоловік найбагатшої співачки Камалії Захур зізнався, що у нього немає охоронців і водіїв

В своєму Інстаграм-блозі Камалія поділилася новим інтерв’ю для британських ЗМІ, яке дала разом із Захуром в їх лондонському розкішному будинку. Мільярдер зізнався, що не зважаючи на свої статки у нього немає охоронців і водіїв:

У мене немає охоронців. Я їжджу самостійно. Наші водії, наші охоронці, вони зараз в армії. Вони на Донбасі

Чоловік Камалії відмітив, що вони не хизуються багатствами і роблять свій внесок в майбутню перемогу, а його дружина тепер носить камуфляж і сукні в українських кольорах.

Найбагатша українська співачка Камалія показала, що їй подарував Валерій Залужний
Чоловік найбагатшої співачки Камалії Захур зізнався, що у нього немає охоронців і водіїв

Мохаммад Захур розповів, що нарешті знайшов нове і корисне застосування своїм заощадженням – він витрачає мільйони на житло для вимушених переселенців, на захист для українських захисників, а також підтримує на плаву свій бізнес в Україні, хоча через таку ситуацію щомісяця зазнає серйозні збитки.

З війною в зірковій сім’ї зникли різні атрибути “надбагатства” і з’явилися різні сімейні труднощі:

Це складно, так, тому що ми розлучена сім’я. Вона там [в Україні] допомагає своїм співвітчизникам, а я тут [в Лондоні] із нашими дочками. Ми їздимо туди на шкільні канікули, до Києва, навіть наші діти тут нудьгують

, – поділився Захур.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.