Дружина Віктора Павліка Репяхова зробила пластичну операцію і показала перші кадри з лікарні (Фото)

28-річна дружина українського артиста Віктора Павліка Катя Репяхова зважилася на пластичну операцію. Дівчина змінила форму носа та зробила пластику підборіддя.

28-річна дружина Віктора Павліка, яка являється відомою блогеркою, Катя Репяхова ніколи не приховувала, що не зовсім задоволена своєю зовнішністю. Дівчина неодноразово говорила, що мріє змінити форму носа, підборіддя та зробити операцію на бюсті.

Катя Репяхова нещодавно наважилась на пластику. 21 березня дівчині зробили 2 операції: ринопластику та ліпофілінг підборіддя. У своєму Інстаграм-блозі Катя показала, як виглядає після операції. Репяхова лежала у лікарняному ліжку з бинтами на носі та підборідді, але зізналася, що плаче від щастя, адже її мрія нарешті здійснилася.

Дружина Віктора Павліка Репяхова зробила пластичну операцію
Дружина Віктора Павліка Репяхова зробила пластичну операцію

Вже на наступний день після операції Катя Репяхова показала, як виглядає її підборіддя після операції. До процедури її підборіддя було дуже коротким, також було наявне друге підборіддя. Для того, аби подовжити цю ділянку обличчя був взятий жир з живота Каті. Про це розповіла Репяхова у своїх Інстаграм-сторіс.

Дружина Віктора Павліка Репяхова зробила пластичну операцію
Дружина Віктора Павліка Репяхова зробила пластичну операцію

Згодом на сторінці в Інстаграм пластичного хірурга, який робив операцію, було опубліковане фото носа Репяхової до та після втручання.

Дружина Віктора Павліка Репяхова зробила пластичну операцію
Дружина Віктора Павліка Репяхова зробила пластичну операцію

Варто відзначити, що чоловік Репяхової Віктор Павлік був проти аби вона робила пластичні операції. Чоловік завжди говорив, що любить її зі всіма її недоліками. Звісно, коли Катя прийняла таке рішення, Павлік був змушений її підтримати.

Варто відзначити, що Катя Репяхова серйозно взялася за свою зовнішність. За тиждень до операції дівчина вирішила збільшити свої губи. Катя не робила занадто пишні губи, а лише трішки їх удосконалила.

Також Репяхова мріє про операцію на бюсті. Дівчина запевняє, що має асиметрію в цій зоні, тож хоче не збільшити свій бюст, а саме прибрати асиметрію.

Нагадаємо, Катя Репяхова – четверта дружина Віктора Павліка. Дівчина молодша за свого обранця на 29 років, втім запевняє, що це не заважає їй будувати стосунки з артистом. Одружилися вони у 2020 році, а вже через рік у них народився первісток: син Михасик.

Катя Репяхова викреслила минуле Віктора Павліка вщент
Катя Репяхова і Віктор Павлік

Крім того, що Репяхова являється блогеркою, вона є концертним директором свого чоловіка. Також дівчина має власний бізнес: інтернет-магазин дитячого одягу.

Схожі статті

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.