Всі втрати родини Софії Ротару: один за одним йдуть з життя єдиний коханий чоловік Анатолій, сваха Людмила

Нещодавно стало відомо, що з життя пішла близька людина легендарної співачки Софії Ротару. На 72 році життя померла сваха співачки Людмила Бєлоусова. Втім, це не єдина втрата, яку пережила родина Ротару.

Софія Ротару – відома українська співачка, яка досягла приголомшливого успіху на сцені. Її пісні знаходяться на слуху вже багато десятків років, а молоді виконавці мріють досягнути таких висот, як Софія Михайлівна. Не дивлячись на приголомшливий успіх та славу, в житті Софії Ротару було й немало трагічних моментів. Так, справжнім ударом для співачки стала смерть її чоловіка Анатолія Євдокименка у 2002 році.

Ротару зі своїм чоловіком Євдокименком
Ротару зі своїм чоловіком Анатолієм Євдокименко

Анатолій Євдокименко зіграв ключову роль у житті Софії Ротару. Він став першим і останнім коханням у житті артистки, а також став її наставником у концертній діяльності. Анатолій керував ансамблем “Червона рута” і був режисером-постановником концертних програм Ротару. Вони весь час були разом: і вдома і на роботі.

Весілля Софії Ротару й Анатолія Євдокименка
Весілля Софії Ротару й Анатолія Євдокименка

Незадовго до смерті Анатолій Євдокименко пережив кілька інсультів. Чоловік втратив здатність говорити, а потім зовсім впав у кому. Софія Ротару робила все від себе можливе, аби врятувати чоловіка, вона витрачала нереальні суми грошей на лікування, але нічого не допомагало. У 2002 році став третій, останній інсульт, який і забрав життя Анатолія Євдокименка.

Софія Ротару дуже важко переживала смерть чоловіка. Вже 20 років артистка є вдовою і не впускає в своє серце та життя інших чоловіків.

Софія Ротару на могилі свого чоловіка
Софія Ротару на могилі свого чоловіка

Нещодавно родину Софії Ротару знову сколихнула біда. На цей раз з життя пішла сваха Софії Ротару Людмила Бєлоусова. Вона не дожила до свого 72-го дня народження свого кілька тижнів.

Про смерть жінки повідомив син Ротару Руслан Євдокименко.

Люся, ну як же так… 30.03.1951 – 17.03.2023

, – написав Руслан у своєму Інстаграм-блозі.

син Софії Михайлівни Ротару поховав одну з найголовніших жінок свого життя
син Софії Михайлівни Ротару поховав одну з найголовніших жінок свого життя

Варто відзначити, що Ротару мала тісні стосунки зі свахою. Вони збиралися родинним колом на всі свята і часто проводили час разом. А ось невістка Ротару є чи не найліпшою її подругою і навіть допомагає співачці у її концертній діяльності.

Родина Софії Ротару
Родина Софії Ротару

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.