51-річний Ектор Хіменес-Браво показав свою маму, яка живе в Колумбії: повернувся на свою Батьківщину до рідних

Відомий кулінар і суддя шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав шанувальникам свою маму. Шеф приїхав до своїх рідних в Колумбію вперше за більш ніж рік.

Ектор Хіменес-Браво народився в колумбійському місті Букараманга в бідній сім’ї, яка не могла собі дозволити навіть телевізор. Його мама надихнула його в майбутньому опанувати професію кухаря. Він із захопленням дивився, як вона намагається приготувати щось смачненьке з простих продуктів. Ці страви були для нього кулінарними шедеврами.

В шкільні роки Ектор зацікавився малюванням, але пішов вже задуманим шляхом і поступив у школу кулінарних мистецтв в Боготі. В юності майбутня зірка українського телебачення почав накопичувати досвід, працюючи в місцевих ресторанах.

Хіменес-Браво пройшов довгий шлях від посудомийника до одного з найбільш відомих в світі шеф-кухарів, таланти якого виявились затребуваними на телебаченні. Колумбійського кухаря зробили суддею дуже популярного шоу “МастерШеф” на телеканалі СТБ, він до сих пір знімається в проекті і завдяки йому рейтинги тримаються на висоті.

За більш ніж 10 років життя в Україні Ектор Хіменес-Браво отримав український паспорт і офіційно став українцем. 24 лютого 2022 року кулінар знаходився у себе на батьківщині в Колумбії, але не зміг бути вдалині від країни, яка вже стала йому рідною і повернувся назад.

51-річний Ектор Хіменес-Браво показав свою маму, яка живе в Колумбії
51-річний Ектор Хіменес-Браво показав свою маму, яка живе в Колумбії

Ектор активно зайнявся благодійною і волонтерською діяльністю, опанував військову підготовку і довів, що готовий йти на захист України, якщо в цьому буде потреба, а зараз від боронить свій кулінарний фронт і не забуває про сім’ю, яка дуже за нього переживає.

51-річний Ектор Хіменес-Браво показав свою маму, яка живе в Колумбії
51-річний Ектор Хіменес-Браво показав свою маму, яка живе в Колумбії

Вперше за час війни Ектор Хіменес-Браво зміг викроїти час, щоб приїхати в Колумбію та побачитись із рідними. Знімки зі своєї поїздки суддя “МастерШеф” публікує в Інстаграм-блозі.

Зірка показав зворушливі фото з мамою – вони гуляли на природі, тримаючись за руки.

Ектор розповідав, що у них особливі стосунки з мамою, вони дуже близькі і він дуже сумує за нею. Осінню 2021 року мама Ектора вперше за 7 років приїхала до нього в Україну, але зараз він не ризикує запрошувати її сюди і сам їздить до неї в Колумбію.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.