Що сталося з Олегом Винником після 24 лютого і чому всі мовчать: повелитель вовчиць давно не в Україні

Відомий український співак Олег Винник вже рік нічого не дає про себе знати, тому навколо нього ходить безліч чуток. Відомо, що він давно не в Україні.

Зникнення Олега Винника співпало з початком повномасштабного російського вторгнення. Співак в перші дні заявив про свою позицію та поступово зник з інфопростору. Його фанати в коментарях в Мережі сперечалися, що він ймовірно виїхав у Німеччину. Скоро це підтвердила адвокат зірки, а пізніше друзі і колеги заявили, що він має проблеми зі здоров’ям, які лікує за кордоном.

Сам Олег Винник нічого не розповідає про своє нинішнє життя, хворобу і повернення. Останню інформацію про повелителя вовчиць озвучила голова його фан-клубу Валерія Барон. Вона заявила, що стан здоров’я Винника зараз не дозволяє йому бути в публічному просторі, але він не закинув творчість, працює на студії та пише нові пісні.

Таємна дружина, таємна дитина та інші таємниці Олега Винника
Що сталося з Олегом Винником після 24 лютого і чому всі мовчать

Всі, кому щось відомо про здоров’я Олега відмовляються це коментувати через те, що співак сам цього не робить. Ймовірно це також стало причиною зникнення бек-вокалістки і таємної дружини артиста Таюне. Вона разом з ним перестала виходити на публіку і спілкуватись із шанувальниками. Попри хворобу виконавець підтримує українських захисників, передаючи допомогу та купуючи необхідне для них через свій благодійний фонд “Вовчиця”.

Що сталося з Олегом Винником після 24 лютого і чому всі мовчать
Що сталося з Олегом Винником після 24 лютого і чому всі мовчать

Нагадаємо, Олег Винник має нерухомість в Німеччині. Відомо, що у нього є квартира в Берліні, де весь цей час жив його таємний син Юліан. Хлопця народила Таюне ще до того, як співак побудував кар’єру на українській сцені.

Таюне та Олег Винник: у Мережі показали архівні фото з юності зірок
Що сталося з Олегом Винником після 24 лютого і чому всі мовчать

Багато років назад Винник став зіркою на німецькій сцені і це дозволило йому облаштувати життя за кордоном. В 2011 році співак повернувся в Україну і став одним з найпопулярніших виконавців, пісні якого дуже полюбилися жіночій аудиторії, але своїм раптовим зникненням Олег відвернув від себе частину фанаток.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".