Ані Лорак три роки приховувала зв’язок з містером Іспанія: після Мурата Налчаджиоглу зациклилася на іноземцях

Відома українська співачка-зрадниця Ані Лорак налагодила особисте життя. Її новим коханим став чоловік, який переміг на конкурсі краси "Містер Іспанія".

В 2019 році Ані Лорак розлучилася з турецьким чоловіком Муратом Налчаджиоглу. Потім закрутила нетривалий роман зі звукорежисером Єгором Глібом. Після цього про особисте життя співачки нічого не було відомо, поки на День закоханих 14 лютого 2023 року вона не представила публіці нового коханого.

Публікації з цим чоловіком Лорак виставляла ще раніше – під час відпочинку в Іспанії. Вони вдвох медитували.

В Мережі з’явилася інформація, що Ісаак Віджраку давав за 2700 євро уроки йоги для постояльців дорогих готелів на різних курортах. Обранець артистки розповідав, що в 16 років прийняв рішення щось робити зі своїм життям і відправився у Лондон, не знаючи ні слова на англійській. Він влаштувався на роботу в пакистанський готель, робив дуже багато чого, щоб вижити, а потім коли нарешті почав розмовляти англійською, все почало змінюватися.

В росЗМІ поширили давнє інтерв’ю Ісаака, в якому він розповів:

Лондонський етап у своєму житті я закінчив охоронцем у арабських принцес. В 21 я повернувся до Іспанії. Вступив до акторської школи. Щоб платити за освіту, працював у знаменитому барселонському клубі Baja Beach. Мене запросили на відбірковий тур на конкурс “Містер Іспанія”. Я хотів відмовитись. Моделінг та акторство в Іспанії – дві дуже різні кар’єри. Але голова школи наполягав, попросив представити школу. Я пройшов відбір. І в 2002 році став “містером Іспанія”

Новий чоловік Ані Лорак Ісаак
Ані Лорак три роки приховувала зв’язок з містером Іспанія

Ця перемога відкрила чоловіку двері у світ театру, в якому він пропрацював 10 років, але відчував нестачу вдаємодії з людьми, тому присвятив себе терапії:

Зустрічався з великою кількістю майстрів, готував себе до дотиків до душ інших людей. Коли я починав, я робив або  масаж, або окрему терапію. Але життя навчило, що треба цілісно працювати над різними сферами – і над розумом, і над емоціями, і над тілом, і над внутрішніми органами, і над енергією

У відносинах з Ісааком Віджраку Ані Лорак також відкрила для себе світ медитацій і духовного просвітництва, однак патріотизм в ній це не пробудило. Співачка продовжує співати на російській сцені та мовчить про Україну.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.