Чому 35-річна Леся Нікітюк не заміжня та не має дітей: красива, розумна та успішна телеведуча досі самотня

Леся Нікітюк досягла приголомшливого успіху у кар'єрі телеведучої. Вона має вроду, гроші та популярність, але не має щастя в особистому житті.

Леся Нікітюк – одна з найвідоміших і найбільш затребуваних телеведучих України. Публіка її любить не лише за професійність, а й за простоту та чудове почуття гумору.

У Леся Нікітюк, здавалося б, є все: гроші, елітне авто, власне житло в центрі Києва, популярність та слава. Втім, вона, як і багато інших відомих людей, страждає через самотність.

Відомо, що декілька років назад Леся Нікітюк збиралася заміж за таємничого бізнесмена із Києва. Чоловік є її сусідом по квартирі, так вони і познайомилися. Втім, через невідомі причини, весілля було скасовано. З того часу Леся Нікітюк залишається самотньою.

Лесю Нікітюк оштрафувала поліція
Чому 35-річна Леся Нікітюк не заміжня та не має дітей

Телеведуча не приховує, що мріє вийти заміж, побудувати міцну сім’ю і народити дітей. А ось на питання прихильників, коли ж вона вже вийде заміж, Леся відповідає жартома. Так, одного разу в своєму Інстаграм-блозі Нікітюк навіть пожартувала на цю тему.

В основному всі пишуть “чому її не беруть заміж”. Люди, розкриваю секрет: мене в п’ятому класі баба обміла віником. Я серйозно кажу! Це головна причина

, – жартома сказала Леся Нікітюк.

Втім, в реальному житті все набагато складніше. Так, 35-річній Лесі, яка досягла успіху та має гарний заробіток, важко знайти достойного чоловіка.

Нещодавно відомий актор та блогер Богдан Шелудяк, який знімався разом з Нікітюк в програмі “Пара на мільйон” зізнався, що не зміг би мати з нею стосунки, бо Леся занадто самодостатня.

Леся Нікітюк і Богдан Шелудяк
Леся Нікітюк і Богдан Шелудяк

У випадку Лесі, мені здається, що вона б мене трішечки “з’їла”. В певних моментах вона “більша” ніж я, як особистість. Вона жорстка та впевнена. Леся вже сформована особистість. Нам було б дуже важко зійтися

, – розмірковує Богдан.

Дійсно, Леся Нікітюк – доросла, самодостатня особистість, яка не буде підлаштовуватися під чоловіка. Хоча вона має купу прихильників, знайти достойного чоловіка їй дуже складно.

Втім, останнім часом телеведуча все частіше хизується у своєму Інстаграм-блозі розкішними букетами квітів. Дарують їх багаточисельні прихильники, чи той самий коханий чоловік, наразі невідомо. Леся Нікітюк дуже ретельно приховує особисте життя.

spot_img

Схожі статті

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.