Дружина Павліка Катя Репяхова розповіла, скільки їй коштувала пластична операція: задоволення не з дешевих

28-річна дружина Віктора Павліка Катя Репяхова на днях зробила пластичну операцію. Дівчина виправила форму носа та підборіддя. Скільки їй коштували такі зміни, читайте далі в матеріалі.

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова – відома блогерка. Дівчина відкрито веде свій блог, де розповідає про сімейне життя зі старшим на 29 років Павліком, показує свої материнські будні і ділиться власними секретами. Так, дівчина ніколи не приховувала, що її не зовсім влаштовує власна зовнішність. Катя мріяла зробити декілька пластичних операцій і нещодавно її мрія здійснилася. 21 березні Каті Репяховій зробили 2 операції: ринопластику та ліпофілінг підборіддя. Дівчині подовжили підборіддя, адже від природи воно було занадто коротке, прибрали горбинку з носа і змінили його кінчик.

Дружина Віктора Павліка Репяхова зробила пластичну операцію
Дружина Віктора Павліка Репяхова зробила пластичну операцію

Зараз Катя проходить реабілітацію, тож наразі важко оцінити результат пластичної операції. Виглядає дівчина зараз так:

Маленький син Віктора Павліка і Катерини Репяхової не впізнав маму після пластики
Дружина Віктора Павліка Репяхова зробила пластичну операцію

Не стала Репяхова приховувати і вартість пластичної операції. У своєму Інстаграм-блозі дівчина розповіла, що витратила 3520 евро, а це – 140 тисяч гривень.

Катя зазначила, що у неї була класична ринопластика, тож коштувала вона відносно недорого. Якби потрібно було вирівнювати носову перегородку, то довелось би доплатити ще 1100 евро.

 Катя Репяхова розповіла, скільки їй коштувала пластична операція
Катя Репяхова розповіла, скільки їй коштувала пластична операція

До слова, Катя Репяхова мріє про ще одну операцію – мамопластику. Дівчина запевняє, що не має наміру збільшувати бюст, а просто хоче виправити асиметрію та мати однаковий розмір правої та лівої молочної залози. Втім, на цю операцію Катя піде після того, як закриє питання з дітьми. Катя Репяхова, яка у 2021 році народила первістка, планує в недалекому майбутньому стати мамою вдруге.

Варто відзначити, що Віктор Павлік був категорично проти пластичних операцій. Чоловік навіть жартував, що розлучиться з Катею, якщо вона виправить свій неідеальний ніс. Втім, коли Репяхова зважилася на пластику, чоловік її підтримав.

Нагадаємо, Катя Репяхова – четверта дружина Віктора Павліка. Різниця у віці подружжя складає 29 років. В липні 2021 року Павлік і Репяхова стали батьками: у них народився син Михайлик.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!