У чоловіка на очах: з ким крутила таємний роман зірка українського кіно і театру Ольга Сумська

Ольга Сумська вже понад 25 років живе у щасливому шлюбі з актором Віталієм Борисюком. Історія їхнього кохання починалася наче у любовному романі і закінчилась хепі-ендом.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк познайомилися на новорічній вечірці у друзів багато років назад. Тоді молода акторка була заміжня за актором Євгеном Паперним і виховувала маленьку донечку Тоню. Віталій теж не був самотнім. Він був заручений з дівчиною на ім’я Жанна.

Ольга Сумська з першим чоловіком Євгеном Паперним

Зараз Борисюк зізнається, що Сумська йому одразу приглянулася, але вона була донькою народних артистів та ще й одружена, тож він наважувався до неї “підкотити”.

Хоробрості Віталій набрався тоді, коли прийшов працювати у той же театр, де грала Ольга. Їхні почуття розгорілися після того, як вони зіграли закоханих на сцені. Їм не потрібно було вдавати пристрасть та кохання, адже ці почуття стали реальними. Ольга Сумська наважилась закрутити роман з молодим актором. Вони робили це буквально на очах у першого чоловіка акторки Євгеном Паперним, адже він працював у тому ж театрі. Звісно, все таємне стає явним і одного дня Паперний зловив свою молоду дружину з коханцем на гарячому.

Без гучного скандалу не обійшлося. Євген навіть вдарив Ольгу, залишивши синець на її обличчя.

Зараз Ольга Сумська вже з посмішкою на вустах запевняє, що їхній з Борисюком роман найбурхливіший у театрі за 2 десятки років. Як каже Ольга, це правда: “Ніхто нас не перевершив”.

Сумська зраджувала Паперному з Борисюком
Сумська зраджувала Паперному з Борисюком

Скандальна історія все ж завершилася хепі-ендом. Ольга Сумська розлучилася з Паперним і вийшла заміж за Борисюка.

В шлюбі у них народилася донька Анна, а доньку Сумської від Паперного Борисюк виховував, як власну.

Сумська відповіла, чи побачиться з донькою з росії
Ольга Сумська з доньками

Доньки Ольги Сумської не стали порушувати сімейну традицію і теж пов’язали своє життя з акторством. Тоня Паперна наразі живе в росії, де побудувала успішну кар’єру в кіно. А ось молодша донька Сумської Анна зараз навчається в університеті театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого. Саме цей університет колись закінчила Ольга Сумська і Антоніна Паперна.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.