Ведучий Андрій Джеджула не має можливості бачитися з дітьми: обидві колишні дружини вивезли малечу за кордон

Андрій Джеджула спочатку не мав можливості бачитися з сином і донькою через непорозуміння з мамами своїх дітей. Тепер люблячого татуся розлучила з нащадками війна.

Санта Дімопулос, яка прожила з ведучим у цивільному шлюбі 3 роки, з початком бойових дій вивезла сина від Джеджули 14-річного Даніеля у безпечне місце у Франції. А Юлія Леус вирішила перечекати важкі часи в Румунії, прихопивши 2-річну донечку Адель.

Андрій скаржиться, що обидві жінки не питалися в нього поради з цього приводу, хоча він має власну думку на це питання. Чимало людей залишилися в Україні попри всі негаразди останнього часу.

14-річний Даніель

З Даніелем шоумен не лише не бачиться, але й практично не спілкується відеозв’язком, хоча раніше робили це регулярно. У тата з сином виникли непорозуміння на політичному підґрунті. Джеджула бідкається, що ні син, ні його мама не розуміють, що таке залишатися тут, в рідній країні.

Андрій Джеджула не має можливості спілкуватися з сином

Санта Дімопулос не змовчала на закиди колишнього чоловіка у самовільному вивезенні сина з України, зазначивши, що найперше думала про безпеку дитини. Вона натякнула, що може багато дечого розповісти про Джеджулу, виставивши його у непоказному світлі, але не хоче цього робити, щоб “не бруднитися об бруд” і не робити боляче Даніелю.

2-річна Адель

Та якщо з Сантою пристрасті вже більш-менш уляглися, з Юлею Андрій продовжує сваритися і з’ясовувати стосунки. Він навіть не може добитися від колишньої дружини, з якою двічі укладав шлюб, звичайних людських відносин.

Андрій Джеджула скучив за донечкою, яку мама вивезла з України

Джеджулі було б достатньо цікавитися, як почувається донечка, чи спала, чи гралася тощо. Але навіть такої інформації від Леус не може добитися. Коли врешті зможе обійняти донечку, шоумен навіть не уявляє.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.