Віктор Перехрест з “МастерШеф” показав, як змінилося його життя після шоу: перевтілився з кухаря у захисника

Учасник популярного українського телешоу "МастерШеф" Віктор Перехрест показав своїм фанатам фото у військовій формі та з автоматом в руках. Кухар став захисником.

Віктор Перехрест полюбився телеглядачам одразу. Їх підкупила його простота, щирість і відкритість. Все своє дитинство він був хуліганом, але хлопцю довелося рано подорослішати – він був старшим сином в сім’ї і треба було допомагати мамі, яка працювала двірником, щоб мати змогу оплачувати кімнату в гуртожитку. Вона навчила Вітю готувати, так він вступив до училища, а потім пішов на “МастерШеф” в 4 сезоні.

Юному кулінару вдалось змінити своє життя на краще, після участі в проекті Віктор працював у різних ресторанах Києва, годував дітей у скаутському таборі. Потім Перехрест повернувся до глядачів у “МастерШеф. Битва сезонів” і знову нагадав публіці про себе.

Віктор Перехрест з МастерШеф став захисником України
Віктор Перехрест з МастерШеф став захисником України

В 2022 році на офіційній сторінці шоу в Інстаграмі з’явилась публікація, з якої стало відомо, що після початку російського вторгнення Віктор не зміг залишитись в стороні і став парамедиком.

Через деякий час кухар повернувся до роботи на кухні, але нещодавно на своїй сторінці в Інстаграм-блозі Віктор Перехрест виклав новий знімок, на якому постав у військовій формі з пікселями та нашивкою зі своїм прізвищем, він тримає в руках автомат, а своє обличчя закрив смайликом.

Віктор Перехрест з МастерШеф став захисником України
Віктор Перехрест з МастерШеф став захисником України

Хлопець не пояснив, що це значить, але ймовірно деякий час відвідувачі закладів не будуть куштувати страви від Віктора, тому що він вступив у лави захисників.

Нагадаємо, постійний суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво після 24 лютого 2022 року активно зайнявся благодійністю, волонтерством, опанував військову підготовку, щоб в разі чого бути здатним захищати Україну, яка стала для нього рідною. Колеги Ектора Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський організовують благодійні вечері по всьому світу. Багато учасників шоу також присвятили себе вкладу в перемогу і стали готувати їжу для захисників і звичайних людей.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.