У турецького красунчика Бурата Озчивіта два сина: як виглядають діти зірки серіалу “Корольок – пташка співоча”

Бурак Озчивіт - найкрасивіший актор Туреччини, який знімався в популярних серіалах "Величне століття" і "Корольок - пташка співоча". Нещодавно у нього народився другий син.

Актор Бурак Озчивіт став одним з найбільш високооплачуваних в своїй країні. Його доходи значно зросли після того, як він почав зніматися в серіалі “Величне століття”. В ролі Малкочоглу Балі-бей він здобув найбільшу популярність. Пізніше артист підкорив глядачів своїм талантом, зігравши персонажа Кямрана в серіалі “Корольок – пташка співоча”. На знімальному майданчику турецький красунчик зустрів кохання свого життя – дружину Фахріє Евджен. Під час роботи над мелодрамою “Любов схожа на тебе” між акторами спалахнула іскра.

У турецького красунчика Бурата Озчивіта два сина
У турецького красунчика Бурата Озчивіта два сина

Бурак і Фахріє швидко з’їхалися в її квартирі. Прожив декілька місяців у цивільному шлюбі закохані вирішили офіційно одружитись. За чутками ще у лютому 2016 року було укладено шлюб за законами шаріату. Офіційне ж одруження та величне торжество з приводу весілля відбулося 29 червня 2017 року, і шанувальники акторів назвали його подією століття.

В 2018 році у молодих зірок народився хлопчик Каран. Батьки намагаються багато часу присвячувати дитині, обов’язком Бурака стало щовечора укладати немовля спати, заколисуючи його на руках.

У турецького красунчика Бурата Озчивіта два сина
У турецького красунчика Бурата Озчивіта два сина

У липні 2022 року Озчивіт і Евджен оголосили про вагітність, але одразу ж в турецьких ЗМІ з’явились новини про конфлікт Фахріє зі свекрухою, мамою Бурака. Він швидко все заперечив і попросив пресу залишити їх у спокої.

В грудні актор розсекретив стать майбутньої дитини, а в січні 2023 року стало відомо, що зіркове подружжя вдруге стало батьками. У акторів народився син Керем. У перекладі з турецької мови це ім’я означає “великодушний”. Молода матуся Фахріє весь свій час проводить з малюком. В своєму Інстаграм-блозі знаменитість показала новонародженого на знімку з прогулянки. Обличчя синочка вона поки що приховує.

Молодший син Бурака Озчивіта
Молодший син Бурака Озчивіта

Дружина Бурака Озчивіта наважилась показати поки що тільки крихітний кулачок дитинки, але і цього виявилося достатньо, щоб фанати прийшли у захват.

Схожі статті

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.