Маша Єфросиніна зізналася, що не хотіла першу дитину і вийшла заміж через вагітність: “Думала, що я чайлдфрі”

Маша Єфросиніна вже майже 20 років перебуває у щасливому шлюбі з бізнесменом Тимуром Хромаєвим. Подружжя виховують двох дітей: 19-річну Нану і 8-річного Олександра.

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна змогла побудувати не лише приголомшливу кар’єру на телебаченні, а й створити міцну сім’ю. Втім, під вінець знаменитість йшла не свідомо, а через те, що завагітніла. Про це Маша Єфросиніна розповіла у новому випуску Ютуб-програми “Дорослі дівчата“.

Так, Єфросиніна розповіла, що її перша вагітність була не запланованою. Ба більше, Марія не планувала дітей взагалі і вважала себе чайлдфрі.

Я пам’ятаю, що я бачу тест на вагітність… Ми не збиралися одружуватися. Ми жили разом, але про одруження мови не йшло. Мені 24, йому – 28. Я роблю кар’єру, він – вибудовує свою компанію. У нас купа справ, нам просто добре вдвох. В якому сенсі 2 рисочки на тесті, це що? Я не те, що не хотіла дітей, мені взагалі здавалося, що я чайлдфрі

, – зізналася Єфросиніна.

Маша Єфросиніна зізналася, що не хотіла першу дитину і вийшла заміж через вагітність
Маша Єфросиніна зізналася, що не хотіла першу дитину і вийшла заміж через вагітність

Телеведуча розповіла, що коли побачила позитивний тест на вагітність, у неї розпочалася істерика і вона не могла заспокоїтися.

Я ледь не знепритомніла. В мене трапилася така істерика, що Тимур, бачачи мою маму за цей рік 2 рази, він зателефонував моїй мамі і сказав: “Людмило Павлівно, приїдьте, я не впораюсь”

, – пригадує Єфросиніна.

В мене була паніка! Яка вагітність? Я не те що не збиралася за нього заміж, я взагалі не планувала вагітність

, – зізнається Єфросиніна.

Телеведуча пригадала, що тоді, поки вона панікувала, її майбутній чоловік та мама дуже раділи майбутньому поповненню. Також Єфросиніна зізналась, що Тимур Хромаєв зробив пропозицію руки та серця лише через 2 місяці після того, як дізнався, що став татом.

Він не робив мені пропозицію 2 місяці. 2 місяці були якихось страждань. В мене вже токсикоз, а він просто не робить мені пропозицію

, – розповіла телеведуча.

Маша Єфросиніна заробляє більше свого чоловіка Тимура Хромаєва
Маша Єфросиніна зізналася, що не хотіла першу дитину і вийшла заміж через вагітність

Зараз Єфросиніна запевняє, що донька – найпрекрасніше, що сталося у її житті. І як тільки телеведуча усвідомила, що вагітна, відразу полюбила цю дитину і захотіла стати мамою.

 

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.