Стас Боклан зізнався, що на зйомках “Слуги народу” боявся “квартальну” дружину Зеленського Олену Кравець

Відомий український актор Стас Боклан побував в шоу зірки "Кварталу" Олени Кравець та зізнався, що насправді її боявся, коли довелось працювати разом.

Стас Боклан – відомий український актор, який за більш ніж 25 років професійної кар’єри зіграв величезну кількість ролей, здобув велику популярність і отримав звання народного артиста. Коли він вирішив вступати на театральний факультет, з першого разу йому відмовили і сказали, що він не має таланту, однак він спробував ще раз і через рік йому це вдалося.

Не зважаючи на свій зовнішньо жорсткий образ, в реальному житті актор не такий. Стас Боклан став гостем шоу “Тихий вечір з Оленою Кравець” та прямо в обличчя гумористці зізнався, що боявся її. Вони вперше близько познайомились, коли знімалися в серіалі “Слуга народа” з нинішнім президентом Володимиром Зеленським:

До речі, я до тебе боявся підходити. Ти така відома, зірка

, – сказав Станіслав Олені.

Стас Боклан зізнався, що на зйомках Слуги народу боявся Олену Кравець
Стас Боклан зізнався, що на зйомках Слуги народу боявся Олену Кравець

Також виявилось, що в душі Боклан справжній романтик. Він захоплюється літературою, пише вірші і прозу, однак ніде не публікує свої творіння. А на сторонні залицяння уваги не звертає, тому що давно і щасливо одружений. Його дружиною стала актриса театру Наталія Кленіна.

Думка Наталії для Стаса дуже важлива. Зазвичай вони вдома не обговорюють роботу, тому що є чим займатися і так – діти, онуки, тварини, город, але не обходиться без того, що зіркове подружжя іноді бачить один одного на сцені чи в кіно. Так дружина Боклана була вражена виконанням ролі чоловіка в серіалі “Слуга народу”:

Найбільша як кажуть похвала або комплімент, який мені дружина говорила, коли подивились “Слугу народу”, вона сказала – не соромно

, – поділився артист.

Стас Боклан зізнався, що на зйомках Слуги народу боявся Олену Кравець
Стас Боклан зізнався, що на зйомках Слуги народу боявся Олену Кравець

Боклан відмітив, що його кохана на телебаченні не дуже популярна, але те, як вона грає в театрі говорить про її високий професіоналізм.

Нагадаємо, в “Слузі народу” Стас Боклан зіграв роль прем’єр-міністра України Юрія Івановича Чуйко. Він мав багато спільних сцен з Володимиром Зеленським, який в 2019 році став президентом, але сам про кар’єру в політиці не думає.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.