Це було до Тараса Тополі: Alyosha крутила роман зі своїм продюсером і майже стала його дружиною

Зараз співачка Alyosha – турботлива дружина та багатодітна мама. Втім, співачка могла й не бути дружиною Тараса Тополі, якби погодилася вийти заміж за чоловіка, з яким будувала стосунки протягом 8 років.

В шоу-бізнесі часто так відбувається, що молоді співачки починають крутити роман зі своїм продюсером. Ба більше, такі романи часто призводять до шлюбу, як от у Потапа і Насті Каменських, Віри Брежнєвої і Костянтина Меладзе та інших.

Співачка Alyosha не стала виключенням. У далеких 2000-х Олена Кучер (таке справжнє ім’я Alyosha) познайомилась із продюсером Вадимом Лисицею. Дівчині тоді було 16 років, а Вадиму – 27. Продюсер був одружений і виховував двох дітей у шлюбі, але це не завадило йому закрутити роман з талановитою блондинкою.

Згодом Вадим Лисиця з Оленою переїхали з Запоріжжя до Києва і збиралися підкорювати столицю. Чоловік офіційно не розлучився при цьому мав стосунки з Оленою.

Alyosha крутила роман зі своїм продюсером і майже стала його дружиною
Alyosha крутила роман зі своїм продюсером і майже стала його дружиною

Зараз співачка зізнається, що довгий час вони з Вадимом жили дуже бідно у Києві. Жили у маленькій кімнатці, їли консерви, але їй було байдуже. Вона була юною, повна ентузіазму і віри в те, що зовсім скоро стане зіркою.

Так, і трапилось. У 2010 році Alyosha поїхала представляти Україну на міжнародному конкурсі “Євробачення” і посіла 10 місце. З того часу кар’єра співачки пішла в гору. Втім, саме після “Євробачення” стосунки Олени з продюсером зійшли нанівець, як в особистому плані, так і в робочому.

Alyosha крутила роман зі своїм продюсером і майже стала його дружиною
Alyosha крутила роман зі своїм продюсером і майже стала його дружиною

В одному з інтерв’ю Alyosha зізналася, що саме вона розірвала стосунки з продюсером.

Я відчула, що немає ніяких планів, ніяких бажань з приводу відносин. Якось перегоріло, тому що я чекала, що він розлучиться. Я просто хто? У нього були з дружиною паралельні відносини.

, – зізналася Alyosha.

Цікаво, що Вадим Лисиця стверджує, що Alyosha покинула його тоді, коли почала роман з Тарасом Тополею. Втім сама співачка запевняє, що Тарас у її житті з’явився вже тоді, коли вона розірвала стосунки з Лисицею і жила окремо.

Нагадаємо, Тарас Тополя і Олена Кучер одружилися у 2013 році. В цьому ж році у них народився первісток Роман. У 2015 році у подружжя народився другий син Марк, а у 2020 – донька Марія.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.