Екс-дружина зрадника Остапчука Христина Горняк заявила, що їй не вистачає 500 тисяч євро: на квартиру в Європі

Нотаріус і блогерка Христина Горняк, яка розлучилась з українським телеведучим Володимиром Остапчуком, розповіла про плани на покупку квартири в Австрії.

В 2020 році Христина Горняк і Володимир Остапчук зіграли весілля, на яке витратили чимало грошей. Торжество було шикарним, а молодята виглядали закоханими і щасливими не зважаючи на весь хейт, який на них лився через обставини стосунків. Телеведучий заради Христини розлучився з першою дружиною і пішов з сім’ї, де підростали двоє дітей, і в тому ж році одружився з нею.

Весілля Горняк та Остапчука
Екс-дружина зрадника Остапчука Христина Горняк заявила, що їй не вистачає 500 тисяч євро

Пара будувала разом будинок і планувала поповнення, але несподівано осінню 2022 року з’явились чутки, що зіркове подружжя ролучилося. Це підтверджували люди з їх оточення і новина виявилась правдою, Горняк і Остапчук більше не в шлюбі. Шоумен за цей недовгий час забув колишню і вже будує нове життя з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською. Дівчина демонструє в своєму блозі їх побут і розваги. А Христина вирішила спробувати пожити в іншій країні та присвячує час відпочинку від такого важкого емоційного періоду.

Екс-дружина Остапчука Христина Горняк показала своє тіло з недоліками в купальнику
Екс-дружина зрадника Остапчука Христина Горняк заявила, що їй не вистачає 500 тисяч євро

Жінка зараз проводить більшість часу в Австрії, у Відні вона знімає квартиру, нещодавно вона відпочивала на Мальдівах. Фанати за цим слідкують і цікавляться у блогерки, чи збирається вона переїжджати в іншу країну.

Христина, ви будете жити в Відні? Житло купили?

Колишня Остапчука відповіла, як живе зараз і поділилась планами на майбутнє, в якому вже немає Володимира:

Поки я живу на дві країни, тут і Рідна Україна. Житло у Відні не купила, таких планів поки і немає, ну і зайвих 500 тисяч евро теж. Я б хотіла в Києві нову квартиру, або будинок, але теж поки не планую. А взагалі, вже подумовую, може краще свого вже не купувати нічого, щоб не прив’язуватись до місця. Не знаю. Поки не думаю сильно про це

Екс-дружина зрадника Остапчука Христина Горняк заявила, що їй не вистачає 500 тисяч євро
Екс-дружина зрадника Остапчука Христина Горняк заявила, що їй не вистачає 500 тисяч євро

Нагадаємо, Володимир Остапчук всього лише через декілька місяців після розлучення з Христиною Горняк ймовірно втретє одружився. Його обраниця Катерина Полтавська ходить з обручкою на руці та називає себе одруженою жінкою. Телеведучий не коментує новин з особистого життя.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.