Колишні називають у переписках свинею: Володимир Остапчук зізнався, що вважає два своїх шлюби помилками

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук вперше висловився про своє друге розлучення й зізнався, що після розставання дві ексдружини тішать його "ніжними" словами

Володимир Остапчук, відомий український телеведучий, шоумен і блогер, здобув популярність не лише завдяки безперечному таланту й харизмі. Чимало шанувальників з більшим інтересом спостерігають саме за особистим життям знаменитості, адже на романтичному фронті зірки останнім часом вирують справжні пристрасті.

Зокрема, відносно нещодавно чоловік розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк і почав стосунки з новою дівчиною. Колишнє подружжя й досі мовчить щодо свого розриву, не бажаючи розкривати подробиці минулого. Разом з тим, приховати від шанувальників усе – просто неможливо.

Володимир Остапчук нещодавно розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк
Володимир Остапчук нещодавно розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк

Нещодавно український ведучий прийшов на телепрограму “єПитання” до Лесі Нікітюк. Гуморна колега знаменитості змогла його розговорити. Володимир Остапчук вперше за довгий час розкрив подробиці свого особистого життя й приголомшив фанатів несподіваною правдою. Виявляється, зірка вважає свої два попередні шлюби помилкою.

Це з’ясувалось у ході коротенької розмови. Леся Нікітюк іронічно поцікавилась, як там весілля Володимира Остапчука, а чоловік запевнив – усе добре.

“Я так розумію, що шоу “єПитання” для мене і про мене, бо тут є правило двох помилок, як у моєму особистому житті, тож усе нормально”, – прокоментував Остапчук.

На цьому знаменитість не зупинився й вирішив розповісти шанувальникам ще одну несподівано правдиву історію зі свого особистого життя. Виявляється, після розлучення колишні дружини називали Володимира Остапчука свинею. Звісно, чоловік не став пояснювати, за що саме його потішили такими “ніжними” словами, втім і без того фанатів здивувало таке зізнання.

У новому випуску шоу Лесі Нікітюк Остапчук розповів про своє особисте життя
У новому випуску шоу Лесі Нікітюк Остапчук розповів про своє особисте життя

Нагадаємо, що відомий український ведучий і шоумен був одружений двічі. Вперше знаменитість пішов під вінець з перекладачкою Оленою Войченко. У шлюбі зіркова пара пробула 12 років, а за цей час вони встигли стати батьками двічі – у родині народилась донька й син. До слова, після розлучення перша дружина Остапчука звинувачувала його у зрадах.

Восени 2020 року, незадовго після розлучення з Войченко, Остапчук одружився вдруге. Його обраницею стала Христина Горняк, нотаріусиня та блогерка. Зіркова пара розлучилась після двох років шлюбу.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.