Чоловік найбагатшої співачки України Камалії Захур звертається до тещі на Ви та по-батькові: “Інно Петрівно”

Найбагатша українська співачка Камалія заміжня за дуже галантним і вихованим чоловіком - мільярдером Мохаммадом Захуром. До своєї тещі він ставиться з усією повагою.

30 березня мама Камалії Інна Петрівна Шмаренкова відсвяткувала свій день народження. Зіркова дочка звісно що привітала найдорожчу людину в житті з її святом, а також співачка показала в своєму Інстаграм-блозі, як до неї звернувся її зять Захур.

Чоловік Камалії побудував чудові відносини з тещею на перекір всім стереотипам. Його привітання цьому доказ:

Шановна Інно Петрівно, бажаю вам найщасливішого Дня народження! Ваша доброта і мудрість були джерелом натхнення. Нехай цей новий рік буде сповнений радістю, сміхом та незліченними благословеннями.

Захур подякував тещі за любов, підтримку і тепло, якими вона огорнула його, коли він став частиної їх родини. Мільйонер зізнався, що йому пощастило, що Інна Петрівна є в його житті. Він пообіцяв іменинниці створити ще багато чудових спільних спогадів та відсвяткувати ще не один день народження.

До привітання Захур додав зворушливе сімейне фото, на якому зображені він з Камалією, їх доньки Арабелла та Мірабелла і іменинниця Інна Петрівна. Співачка з чоловіком і дітьми обрали сімейний лук в білому кольорі.

Мама Камалії завжди була поруч з нею і допомогла побудувати їй співочу кар’єру на українській сцені. Інна Петрівна з дитинства закладала в дочку працьовитість, відповідальність:

Вона з раннього віку знала, що має за собою прибирати іграшки, вчасно лягати спати, вивчати уроки. Я її не примушувала ні до чого, вона знала, що так треба і робила

, – ділилася жінка в одному з інтерв’ю.

Чоловік найбагатшої співачки України Камалії Захур звертається до тещі на Ви та по-батькові
Чоловік найбагатшої співачки України Камалії Захур звертається до тещі на Ви та по-батькові

Відтепер і Камалія притримується таких же принципів у вихованні близнят Арабелли та Мірабелли, а бабуся з радістю приймає участь у житті зіркових онучок. До переїзду в Англію через війну Інна Петрівна жила разом з дочкою і зятем в їх шикарному будинку в Бучі. Захур зовсім не проти, що теща з ним завжди поруч.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.