У День мистецтва Monatik закликав берегти культурні цінності нашої країни: приклад для всіх

Діма Монатік привітав всіх з всесвітнім Днем мистецтва та Міжнародним днем культури. Попросив берегти українську культурну спадщину для наших нащадків і бути для них гідним прикладом.

Український співак Діма Монатік привітав всіх українців з Міжнародним днем культури та в честь цього опублікував у своєму Інстаграмі відео, де він перебуває в заповненому залі і його радо зустрічають військовослужбовці та інші присутні. Також артист попросив тримати гідно “ART Оборону”, адже сьогодні це надзвичайно важлива місія для нашої країни, адже таким чином можна відкривати неньку з іншого боку, щоб ще більше людей закохувалися в наші вміння та можливості. Не забув Діма і про військових, він розуміє, що для них музика – це також своєрідна терапія, яка допомагає впоратися з наслідками повномасштабного вторгнення.

Закликав всіх берегти культурні цінності, гідно представляти нашу сучасну прогресивну культуру та бути прикладом для майбутнього покоління.

Аудиторія співака підтримала його позицію та наголосили, що після таких слів та дій повага до цього артиста тільки зростає.

Співак Дмитро Монатік закликав всіх українців задуматися про майбутнє
Співак Дмитро Монатік закликав всіх українців задуматися про майбутнє

Монатік застав війну за кордоном, бо планував гастролі Європою, але відтоді все змінилося. Він дає концерти в різних містах світу, тільки з іншою метою – збір коштів для України. Також виконавець розповів, що із особистих заощаджень віддав 2,5 мільйони гривень на різні нагальні потреби. Артист поділився, що на концерті “Добрий вечір, ми з України”, де виступав не тільки він, а й інші артисти вдалося зібрати близько 4 мільйонів гривень. Кошти були спрямовані у “Фонд Маші Єфросиніної” на допомогу дітям, які постраждали у цій війні.

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?