Зробила із себе красуню: Слава Камінська розповіла про свої пластичні операції, які робив не Едгар

Змінилася до невпізнаваності та зробила собі ідеальну зовнішність. Невже в ексучасниці гурту "НеАнгели" Слави Камінської такі стандарти краси? Дівчата, не повторюйте її помилок та будьте обережні.

Слава Камінська відома учасниця ексгурту “НеАнгели” одна з небагатьох зірок в українському шоу-бізнесі, яка не приховує, що робила зміни у своїй зовнішності та не соромиться в деталях про це розповідати.

Неймовірна Слава Камінська
Неймовірна Слава Камінська

Яскрава співачка із самого дитинства займалася творчістю, вона постійно співала і вже тоді могла похизуватися своїми успіхами. Артистка володіє рідкісним тембром – контральт, який відразу запам’ятовується та відчувається душею.

Майбутня виконавиця, яка народилася в Одесі із самого дитинства мала помітну та яскраву зовнішність. Руде волосся та ластовиння нікого не залишало байдужим, вона здавалася дуже сонячною та милою дитиною.

Камінська не соромиться своїх змін у зовнішності
Камінська не соромиться своїх змін у зовнішності

Слава досить ексцентрична зірка, яка  постійно намагалася вдосконалити свій імідж та залишити за собою ще одну родзинку, крім свого дивовижного голосу. Згодом, Ольга Кузнєцова (справжнє ім’я артистки) поїхала до столиці України здобувати освіту та потрапила в реалітішоу “Острів спокус”.

Через рік почалася зіркова кар’єра Камінської, вона стала учасницею дуету “НеАнгели”, де виступала з Вікторією Смеюхою.

Зірковий дует гурту НеАнгели
Зірковий дует гурту НеАнгели

Робота на сцені потребувала постійного самовдосконалення, то Слава почала змінювати свою зовнішність. Спочатку співачка збільшила груди, а згодом вдалася до ринопластики. Відомо, що вона робить ін’єкції ботоксу і збільшує губи. У 2020 році Камінська зробила ліпосакцію. Артистка ділилася, що проводив операцію не колишній чоловік Едгар Камінський, а лікар – Ані Мелоян.

Оля зовсім не соромиться цих змін і відверто про них розповідає. Навіть може підшутити над тим, як виглядала раніше.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.