Tayanna показала 10-річного сина Даніеля від колишнього коханця запроданки Ані Лорак: хлопчик змужнів

Співачка Tayanna народила собі сина від чоловіка, який мав стосунки з Ані Лорак. Хто вліз перший в родину і з ким залишився саунд-продюсер Єгор Глєб?

Українська співачка Таня Решетняк нещодавно оприлюднила фото, де позує разом із своїм сином Даніелем.

Батьком хлопчика є молодий Єгор Гліб, який у 18 років закрутив роман з відомою співачкою. Решетняк старша за хлопця на 8 років, проте майбутнє подружжя це не зупинило і вони зіграли весілля, а згодом народився Даніель.

Таянна і Єгор Гліб прожили разом 3 роки і мають спільного сина
Таянна і Єгор Гліб прожили разом 3 роки і мають спільного сина

Згодом артистка зізналася, що після трьох років сімейного життя, вони розлучилися, бо різниця у віці відчувалася. Вони зрозуміли, що мають різне ставлення до життя.

Tayanna ділилася, що Єгор Гліб не тільки їй зраджував, а ще й підіймав руку на співачку. Вона до цих пір не може йому пробачати тих вчинків, адже це найбільша рана, яка може бути в жінки – зрада та рукоприкладство.

Ані Лорак та Єгор Гліб

Колишній чоловік співачки мав стосунки ще з однією зіркою – Ані Лорак. Пара ділилася спільними фото в мережі, але офіційних заяв, що вони разом робити не поспішали. Таня ділилася інформацією, що Єгор пропонував своєму сину познайомитися з Кароліною та її донькою Софією, проте хлопчик відмовився.

Колишній чоловік Решетняк та зрадниця України Ані Лорак
Колишній чоловік Решетняк та зрадниця України Ані Лорак

10-річний син Решетняк завжди переймався за свою маму і не хотів залишати її самою, він вважає, що має захищати її і бути поряд.

Раніше було відомо, що українська співачка в нових стосунках. Чоловік зовсім не публічний і познайомилися вони під час того, як він робив зірці ремонти в будинку. Більше інформації вона не надала і зараз досить складно зрозуміти, що відбувається в неї в особистому житті.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.