Дорофєєва приголомшила Дантеса, Потапа і Кацуріна новиною: “Время и Стекло” знову разом

Сенсаційне возз'єднання улюбленого гурту, який неодноразово ставав переможцем на різних музичних преміях та був улюбленцем багатьох. Будете здивовані, коли дізнаєтесь, хто вони.

Українська співачка Надя Дорофєєва приголомшила своїх фанів неочікуваною новиною, яка “підірвала” її Інстаграм. Артистка повідомила, що вони разом з її колишнім колегою Олексієм Задорожнім, виступають в американському турне. Зазначила, що це майже возз’єднання гурту “Время и Стекло”.

 

Нагадаємо, що зірковий дует був дуже успішним та стрімко набирав свою популярність. Олексій Потапенко разом зі своєю колишньою дружиною заснували продюсерську компанію, а молоді виконавці гурту стали першим співочим проєктом, який надовго відклав слід у музичній індустрії України.

Ірина Горова та Олексій Потапенко створили продюсерський центр, який займався розвитком гурту Время и Стекло
Ірина Горова та Олексій Потапенко створили продюсерський центр, який займався розвитком гурту Время и Стекло

Потап вирішив створити дует з участю Олексія Завгороднього, якого знають за прізвиськом Позитив, а от пошуки співачки-дівчини зайняли трішки часу. Відомо, що було безліч анкет та учасниць, проте переможницею стала Надя Дорофєєва, яка справила найкраще враження на журі кастингу.

Ексучасник відомого українського гурту - Позитив
Ексучасник відомого українського гурту – Позитив

Відтоді ми дізналися про український гурт, який з часом стане найкращим у нашій країні. До речі, назву їх співочій парі придумали не відразу, але це питання вирішив продюсер Наді та Льоші.

Надя Дорофєєва заінтригувала підписниікв
Надя Дорофєєва заінтригувала підписників

Найбільшу популярність вони здобули в 2015 році, коли запрем’єрили пісню “Имя 505”, яка відразу стала вірусною.

Популярний гурт Время и Стекло був популярний не тільки в Україні, а за і її межами
Популярний гурт Время и Стекло був популярний не тільки в Україні, а також за її межами

У 2020 році музичний дует оголосив про завершення його існування, а пізніше провели останній концерт, який відбувся в Палаці України.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.