Олег Винник у новому кліпі розповів про пошуки справжнього кохання (ВІДЕО)

14 травня Олег Винник презентував свій новий кліп на пісню "Безумная любовь". Режисером відео стала українка Катя Царик.

Один з найбажаніших і популярних чоловіків серед українських жінок, співак Олег Винник порадував своїх фанаток новою відеороботою.

Режисером нового відео стала українка Катя Царик — це перша її спільна робота з артистом над кліпом.

Сам Олег вважає, що у сучасному світі дуже багато амбіцій, від яких, страждає любов. Його нова пісня “Безумная любовь” якраз розповідає про людські почуття і дії, на які вони надихають. Він також додав, що йому хотілося б, щоб люди не просто шукали любов, а віддавали її.

Кадр из клипа на песню "Безумная любовь"
Кадр з кліпу на пісню “Шалене кохання”

До речі, режисер кліпу Катерина була художнім постановником масштабного концерту Винника, який відгримів у Києві в листопаді 2019 року.

Сам кліп знімали протягом 20 годин у столиці, практично без перерви і зупинок. Але підготовка тривала набагато довше — художній керівник декілька днів витратив на пошуки декорацій потрібних відтінків, щоб глядачі дивилися нову роботу Винника, не відриваючи очей.

Крім самого артиста, в кліпі красуються шість прекрасних дівчат. Практично всі з них пройшли відбірковий кастинг. Зокрема, ролі в кліпі отримали професійна фотомодель, учасниця шоу “Голос країни-10” Катерина Степура і зірка серіалу “Медфак” Єлизавета Потоцька.

Поза кастингом була затверджена тільки головна актриса — актриса і танцівниця Анастасія Сергеєва. На майданчику також працювали професійні каскадери, які допомагали виконувати дівчатам різні трюки.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.