Співачка Alyosha розповіла, як її діти відреагували на новину про вагітність

Співачка Alyosha разом з чоловіком Тарасом Таполею, солістом групи "Антитіла", виховує двох синів. У квітні 2020 року подружжя підтвердило чутки про третю вагітність артистки.

Співачка Alyosha разом зі своїм чоловіком Тарасом Тополею вже більше 10 років, хоча пара довго приховувала свої стосунки.

Всю правду українські артисти розкрили тільки в 2013 році, коли у них народився первісток — Рома. Тоді ж молоді батьки і зіграли весілля.

Насправді перші нотки романтики між ними зародилися за кілька років до цього. Alyosha перша зізналася у своїх почуттях, на щастя, Тарас відповів їй взаємністю.

У 2015 році у пари народився другий син — Марк.

Тарас Тополя и Alyosha с сыновьями
Тарас Тополя та Alyosha з синами

У квітні 2020 року стало відомо, що артисти стануть батьками втретє. Про цікаве положення Альоші подружжя повідомило, коли животик дівчини приховувати було неможливо.

У своєму особистому блозі в Instagram артистка розповіла, що перший, кому вона повідомила про вагітність, був не чоловік, а старший син Роман.

Вона просто запитала у 7-річного хлопчика, як він відреагує, якщо раптом дізнається, що в сім’ї з’явиться ще одна дитина. Хлопчик зрадів і, не замислюючись, відповів, що буде в усьому допомагати батькам. Тоді мама і повідомила йому, що у нього буде братик або сестричка.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.