Чи ревнує Кароль: Дан Балан випустив нову пісню українською в дуеті з іншою відомою співачкою (ВІДЕО)

15 травня Дан Балан презентував нову пісню "Все пробачити". Нову роботу він випустив спільно з українською співачкою Оксаною Мухою. Цікаво, що слова нової композиції молдовський артист написав українською мовою.

Молдавський співак Дан Балан активно зайнявся своєю творчою кар’єрою в Україні.

Останнім часом артист цікавить шанувальників не тільки завдяки чуткам про роман з Тіною Кароль, але і яскравими прем’єрами.

Під час суперфіналу шоу “Голос країни”, який відбувся 26 квітня, Балан в дуеті зі своєю колегою по суддівству Тіною представив пісню “Помнишь”, яка підтримувалася романтичним відеорядом.

Через кілька тижнів Дан знову шокував шанувальниць — в дуеті з переможницею шоу “Голос країни-9” Оксаною Мухою він презентував новий трек “#ВСЕПРОБАЧИТИ”. Цікаво, що композицію молдовський співак написав українською мовою спеціально для цієї співпраці.

За словами Балана, прощення — це головне зцілення, яке допомагає подолати усі внутрішні болі і звільнити всередині себе місце для любові і романтики. У першу чергу, прощати потрібно для самих себе, а не для інших.

Саме в цій думці полягає головна мета нової роботи Дана, за словами самого артиста.

Примітно, що сам же артист став режисером кліпу для своєї нової пісні. Це був його перший досвід у цій сфері.

У кліпі можна побачити десятки людей, які переступають через себе і прощають один одному старі образи. Всі ці історії  абсолютно реальні, а професійних акторів у кадрі не було.

Команда Дана Балана два місяці шукала людей, які довгий час не спілкувалися через будь-які сварки або конфлікти. Таким чином, зйомки кліпу переросли у справжній соціальний проект.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.