Тимур Мірошниченко вперше показав прийомного сина на фото: маленький, худенький блондинчик

Відомий український телеведучий Тимур Мірошниченко вперше показав свого майбутнього прийомного сина. Чоловік знаходиться вже на фінальній стадії усиновлення і зовсім скоро зможе забрати хлопчика додому.

Відомий український журналіст, телеведучий та коментатор Тимур Мірошниченко вже 5 років знаходиться у щасливому шлюбі з дружиною Інною. Подружжя виховують двійко спільних дітей: хлопчика Марка і дівчинку Мію.

Тімур та Інна Мірошниченко стануть батьками сина
Тімур та Інна Мірошниченко з дітьми

Після початку повномасштабної війни в Україні Тимур Мірошниченко зізнався в одному з інтерв’ю, що вони з дружиною задумалися про усиновлення. Подружжя хотіли подарувати батьківську любов дитині, яка стала сиротою через війну. Варто відзначити, що подібні заяви робили ще декілька відомих сімей з українського шоу-бізнесу. Та саме сім’я Мірошниченків не обмежилась пустими балачками і пішла на цей серйозний крок.

Так, ще весною 2023 року телеведучий розповідав, що вони з дружиною вже почали процес усиновлення. На це потрібно не мало часу: зібрату купу паперів, пройти курси батьків та інше. Зараз процес усиновлення вже на фінішній прямій і зовсім скоро дитину можна буде забрати з дитячого будинку.

Нещодавно Тимур Мірошниченко вперше у своєму блозі в Інстаграм показав майбутнього сина. Фото з дитиною було зроблене в одному з дитячих будинків Житомира. Геомітку саме цього міста відзначив Мірошниченко.

Тимур Мірошниченко вперше показав прийомного сина на фото
Тимур Мірошниченко вперше показав прийомного сина на фото

На знімку телеведучий сидить на підвіконні з маленьким хлопчиком на руках. Хлопчику на вигляд не більше двох років, він маленький і худенький.

Зовсім скоро ти будеш вдома

, – підписав фото Тимур.

Як відомо, подружжя Мірошниченків регулярно навідують хлопчика у дитячому будинку, поки проходить процес усиновлення. Малюк вже звик до своїх майбутніх батьків і з радістю проводить з ними час. За словами дружини Тимура Інни, хлопчик росте дуже допитивим і активним. Мірошниченки всім серцем полюбили цього хлопчика і не можуть дочекатися того дня, коли зможуть забрати його додому.

Популярне

Схожі статті

Цей салат тепер готую щодня: і все одно чоловік та діти встають в чергу за добавкою. Тарілки – вилизані

Приготувати салат, від якого будуть в захваті всі, хто його скуштує, просто. Достатньо взяти відбірну яловичину, мариновані огірки та ще пару простих інгредієнтів. І шедевр кулінарії вже на столі.

Тоня Матвієнко розповіла, де зараз її тато, якого мама покинула після 50 років шлюбу: “Жодної користі”

Усіх неабияк здивувала новина, коли Ніна Матвієнко розлучилася з чоловіком після золотого весілля. Нині Тоня Матвієнко розповіла, де нині перебуває її татусь.

Коли хочеться смачно їсти та худнути: тренер порадив приготувати салат “Мітла” з буряком та свіжою капустою

Салат "Мітла" – це не тільки смачна страва, а й спосіб підтримувати здоровʼя органів травлення. Інгредієнти містять багато корисних речовин, що дозволяють піклуватися про здоровʼя просто та смачно.