Хветкевич тільки відгуляв весілля, а вже народився малюк: щасливий батько показав перші фото зі своїм сином

Відомий бізнесмен, який свого часу став учасником реаліті-шоу "Холостячка-2" зі Златою Огнєвіч ошелешив підписників кадрами, на яких щасливий батько тримає на руках новонародженого сина

Андрій Хветкевич, відомий бізнесмен, який став учасником другого сезону реаліті-шоу “Холостячка”, опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм фотографії свого товариша, учасника “Холостячки-1” із Ксенією Мішиною. Не встигли українці відійти від новини про те, що Хветкевич відгуляв весілля зі своїм нареченим, як мережу сколихнула ще одна чудова новина. Як нещодавно з’ясувалось, Олексій Тригубенко став батьком – його таємна кохана народила чоловікові первістка.

Андрій Хветкевич привітав Тригубенка з народженням сина
Андрій Хветкевич привітав Тригубенка з народженням сина

Про це, зокрема, Олексій Тригубенко повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Чоловік опублікував неймовірно чуттєве й миле фото, на якому тримає свого новонародженого малюка на руках. В описі до нової публікації чоловік повідомив, що в нього народився син. Тригубенко зазначив, що дуже радий вітати його в цьому світі.

Разом з тим, чоловік не показав ані коханої, яка народила йому сина, ані поділився подробицями. Олексій Тригубенко, ймовірно, вирішив притримати всі подробиці при собі. Втім, можна припустити, що зовсім скоро знаменитість таки розповість, хто ж є його таємною дружиною.

Олексій Тригубенко несподівано повідомив, що вперше став батьком
Олексій Тригубенко несподівано повідомив, що вперше став батьком

Слід зазначити, що новина про народження у Тригубенка сина стала шоком для всіх. У коментарях до нової публікації шанувальники, колеги та друзі чоловіка висловили свій щирий подив. Не зміг проігнорувати таку грандіозну та дуже хорошу новину і Григорій Решетнік. Так, головний Купідон країни зазначив, що тепер кожен фанат Тригубенка чекає на фотографію мами малюка.

Нагадаємо, що Олексій Тригубенко був учасником першого сезону популярного реаліті-шоу “Холостячка”. Знаменитість боровся за серце відомої української актриси Ксенії Мішиної, втім, дійшовши майже до фінішної прямої, вибув із проєкту. Втім, після завершення шоу знаменитості вдалось побудувати щасливе особисте життя, яке він вирішив не афішувати.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.