“Все в нього буде добре… і в нас ще буде донечка”: дружина Віктора Павліка анонсувала операцію співака

Катерина Репяхова не втомлюється тримати шанувальників творчості свого чоловіка Віктора Павліка в курсі сімейних справ та його здоров'я.

Нещодавно концертна директорка, блогерка та дружина популярного співака Віктора Павліка розбурхала соцмережі повідомленням про стан здоров’я свого улюбленого чоловіка.

Улюблене серце буде битися

Ще у червні Катерина повідомила широкий загал про проблеми з серцем у співака. Коли він був у бані, йому стало зле і він негайно звернувся до лікарів. І ось, як бачимо, тоді проблема вирішена не була. Щобільше, за словами дружини Віктор гостро потребує в оперативному втручанні.

Генетична хвороба серця передалася чоловікові у спадок від його матері, яка також мала вади серця, розповіла Катерина. Як з’ясували лікарі, один з серцевих клапанів з віком вийшов зі строю та припинив виконувати свої функції. У такому разі операцію треба робити як можна швидше.

Родина Павліка, зрозуміло, вирішила не зволікати та запланувала її на осінь: співаку замінять зношений клапан на штучний. Де саме і хто буде робити операцію блогерка поки не повідомляє, але дуже сподівається, що все у Віктора Франковича буде добре. Він зможе жити повноцінним життям, як і більшість його однолітків.

29 річна Катерина не вірить у погане і каже, що  57 річний Віктор “…переживе ще всіх нас. І в нас ще буде донечка”.

Віктор Павлік з дружиною
Віктор Павлік з дружиною

Разом з тим пригадується, що Катерина повідомляла про проблеми зі здоров’ям у сина Михайла. Батьки звернули увагу не те що хлопчик  для свого віку “дивно ходить” та, майже, не говорить. Схоже, що українські лікарі не змогли дати раду цій проблемі, тому Репяхова планує відправитися на обстеження сина за кордон, а саме в одну з клінік Ізраілю.

Популярне

Схожі статті

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.