Світлана Тарабарова розповіла, що чекає на другу дитину і показала круглий животик

Співачка Світлана Тарабарова повідомила радісну новину про те, що вони з чоловіком готуються стати батьками вдруге.

Українська співачка Світлана Тарабарова цього літа святкуватиме свій 30 день народження. Вона відома, як колишня солістка групи “Real-O”, сольна виконавиця і як одна з найбільш яскравих рудоволосих українок.

У 2016 році вона вийшла заміж за свого директора Олексія Бондаря, а через два роки після весілля у них народився син.

І ось, в травні 2020-го, артистка поділилася ще однією радісною новиною для їхньої сім’ї — Світлана та Олексій готуються стати батьками вдруге.

Светлана Тарабарова
Світлана Тарабарова

Про своє цікаве положення співачка повідомила на особистій сторінці в мережі Instagram. Щоб розкрити цю новину своїм шанувальникам, Тарабарова організувала красиву фотосесію в чорно-білих тонах.

На знімках майбутня мама позує в купальнику, демонструючи круглий животик. До речі, таким чином дівчина вирішила запустити онлайн-флешмоб “Самая красивая”. Вона закликала всіх вагітних ділитися своїми фотографіями з животиком під відповідним хештегом # самаякрасивая.

Светлана Тарабарова
Світлана Тарабарова

У своєму особистому блозі Світлана також розповіла, що вважає жінку в період вагітності найкрасивішою, не дивлячись на всі складнощі, які дарує цей період.

На кого саме чекає подружжя — на хлопчика чи на дівчинку — поки що не повідомляється.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.