DZIDZIO показав сільський будиночок, в якому він народився і виріс: тут він буде знімати новий фільм

Український співак Михайло Хома, відомий як DZIDZIO, поділився зі своїми шанувальниками в особистому блозі фотографіями будинку, в якому він виріс.

Український співак DZIDZIO став відомий як виконавець жартівливих пісень з несерйозними і вельми дивними текстами.

Такий свій образ він любив підкреслювати яскравими костюмами з величезною кількістю блискіток і страз. Також родзинками співака були окуляри з кольоровою оправою і велика борода.

Але з часом артист вирішив повністю змінити не тільки свій імідж, а й репертуар. Він почав відмовлятися від псевдоніма DZIDZIO, а навпаки виступати під справжнім ім’ям Михайло Хома.

Змінилися і пісні виконавця. Він почав торкатися серйозних тем. Наприклад, своєю “Молитвою за Україну “ Михайло приємно шокував мільйони слухачів. Особливо багато-хто здивувався його високому оперному голосу.

Змінюватися артист вирішив і в інших сферах своєї творчої діяльності. За його плечима налічується кілька кіно-робіт, в яких він виступив як актор і продюсер. Всі ці картини були зняті в жанрі комедії з досить специфічним гумором.

Тепер же Михайло вирішив зняти серйозну картину. Локацію для майбутнього фільму вибрав особливу — рідний дім в селі Бортники на Львівщині.

У своєму особистому блозі він поділився знімками рідних стін. Кімнати сільського будиночка сім’ї Михайла прикрашені вишитими рушниками і старовинними іконами.

Сам співак розповів, що саме це потрібне місце для його глибокого фільму, оскільки саме тут почалася його чесна творча діяльність.

Михаил Хома в своем доме
Михайло Хома у своєму будинку

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.