Двійник Винника випустив новий кліп, а Вельбоя замінили діпфейком – обидва артисти у сварці з продюсерами

Декілька днів тому в мережі з'явився діпфейк молодого українського співака Антона Вельбоя, відомого як Wellboy. Підписники артиста підозрюють у цьому колишнього продюсера, з яким Вельбой розірвав контракт зі скандалом. Між іншим, це не єдиний випадок, коли після сварки із продюсерами вони намагаються "замінити" своїх артистів. Адже в Олега Винника теж є двійник, відео з яким почали з'являтися після скандалу із продюсером Олександром Горбенком.

Декілька днів тому вся мережа була неприємно здивована появою нового відеоролика на сторінці ТікТок молодого українського співака Wellboy. На ній співак виконує пісню під назвою “Пустоцвіт”. Поки одні користувачі виражали невдоволення текстом пісні, називаючи його безглуздим набором слів, інші звернули увагу на дивний вигляд співака. Коментатори зауважили, що те, що вони бачать – це радше результат відеомонтажу або штучного інтелекту, ніж реальна людина.

“Це навіть не Веллбой, робота штучного інтелекту”

“Це не він, це маска з його обличчям на якомусь чоловікові”

“Це не він, а продюсери зробили це”

У прихильників Антона Вельбоя (справжнє ім’я співака) є причини підозрювати в дивному фейку продюсерів. Так, ще навесні цього року артист розірвав ділові відносини зі своїм продюсером Євгеном Тріпловим та його продюсерським центром PAPA MUSIC. Співак втратив доступ до своїх соцмереж – щоправда, згодом йому вдалося повернути доступ до сторінки в Інстаграмі.

Але через те, що Антон порушив умови контракту, він повинен виплатити продюсерському центру, за словами Тріплова, 2 мільйони доларів – і це тільки перша частина виплати.

Хто ж і навіщо насправді поширює дивні відео з фейковим Вельбоєм – наразі невідомо, і користувачі мережі лише продовжують будувати теорії з цього приводу.

@wellboy.music

WELLBOY – Пустоцвіт #wellboy #пустоцвіт #україна

♬ Пустоцвіт – Wellboy

І Винника замінили

Wellboy – не єдиний український артист, якому намагаються “знайти заміну” після скандалу з продюсером. Адже співак Олег Винник також гучно розірвав ділові відносини з колишнім продюсером Олександром Горбенком. Після цього він також втратив доступ до своїх соцмереж. А згодом на них почали з’являтися загадкові записи – анонси відеокліпів декотрого DISCOMAN, особа якого залишається невідомим. Наразі на каналі DISCOMAN поширено три пісні, одна з яких, “Весільна”, з’явилася зовсім нещодавно. Четвертий відеоряд є реміксом на дебютну пісню каналу, “Гендер”.

Варто зазначити, що на всіх відео фігурує однаково одягнений чоловік із довгим білявим волоссям, який знімається лише зі спини, і в такому ракурсі підозріло нагадує Олега Винника. Не є виключенням і останній свіжий кліп “Весільна”.

Користувачі вже висловлювали своє невдоволення тим фактом, що їх улюбленого співака намагаються “замінити”. І зараз вони такої ж думки.

“До Винника йому, як до Місяця”

– прокоментував останній відеоряд на каналі DISCOMAN один із шанувальників Олега.

Популярне

Схожі статті

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.