Телеведуча Алла Мазур заявила, що повертається на телебачення після боротьби з онкологією

Телеведуча "ТСН-новин" на своїй сторінці у Facebook розповіла, що вона готова повернутися до улюбленої роботи після серйозного лікування.

У листопаді 2019 року українська телеведуча новин “ТСН” на каналі “1+1” Алла Мазур поділилася відвертою новиною — у неї діагностували злоякісну пухлину.

Мазур була змушена перервати робочий процес на улюбленому місці і всі свої сили і час присвятити боротьбі з онкологією.

І ось через кілька місяців телеведуча заявила, що готова повертатися на екрани. Про це вона написала на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Алла Мазур в студии "ТСН"
Алла Мазур в студії “ТСН”

За її словами, основна частина лікування вже позаду і прогнози медиків тільки позитивні. Алла також зазначила, що вона вчасно звернулася в клініку, і зараз її сили відновлюються.

Мазур повідомила, що незабаром знову буде вести мовлення зі студії “ТСН”. З командою теленовин вона підтримувала зв’язок практично кожен день, а колеги заряджали її позитивною енергією, яка також позитивно вплинула на хід лікування.

Крім позитивних новин, Мазур зазначила, що зараз той період, коли кожен повинен задуматися про своє здоров’я і здоров’я своїх близьких. Вона порадила не забувати носити маски в громадських місцях, адже поруч з вами можуть перебувати люди з ослабленим організмом після важких хвороб. А кожен з нас може бути переносником небезпечного вірусу.

Дорогі друзі, ми знову разом!🙂✌ Основна частина лікування позаду, прогнози добрі. До медиків звернулась вчасно -…

Opublikowany przez Алла Мазур Wtorek, 19 maja 2020

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.