facebook

Донька Ірини Горової розкрила мамин секрет: як виглядає перший чоловік, від якого продюсерка втекла до Потапа

Любовна історія репера Потапа доволі заплутана. Свого часу він товаришував з Юрієм Горовим, а потім відбив у нього дружину Ірину. Тепер маємо можливість побачити, як виглядав попередник Потапа.

Старшій доньці Ірини Горової Наталі нині 25 років. Зростала дівчина не з рідним батьком. Виховував її відомий виконавець і продюсер Олексій Потапенко. Стосунки в них були доволі теплими до того моменту, як Потап покинув маму Наталі й одружився з Настею Каменських.

Відтоді дівчина відмовлялася спілкуватися з вітчимом і навіть не лайкала й не коментувала його привітання з днем народження у мережі. Саме Наталя виклала у своєму Інстаграм-акаунті світлину з рідним батьком і першим чоловіком Ірини Горової, тож усі змогли побачити, як він виглядає.

Були часи, коли Юрій і Потап разом співали в дуеті, потім робили інші музичні проєкти. Та виникнення любовного трикутника поклало край їхній співпраці. Ірина разом із донькою Наталкою переметнулася до Потапенка, залишивши благовірного ні з чим.

Звісно, дівчина не пам’ятає, чи була у них міцна родина, адже подружжя Горових розлучилося, коли Наті не минуло ще й рочку. Тож підростала вона поряд із вітчимом. Та, напевно, таки спілкувалася з Юрієм Горовим, оскільки підписала спільну світлину:

“Татко додає яскравих фарб у моє життя. Завжди вчив посміхатися та мислити позитивно”.

Нині в Наталі вже є власна родина. Вона вийшла заміж за мешканця Лівану й нині мешкає вдалині від мами й тата. На жаль, другий шлюб Ірини Горової протримався 15 років і зійшов нанівець. 2015 року вони з Потапом розсталися, а у 2016-му оформили розлучення.

Олексій згодом зіграв весілля з Настею Каменських. Його колишня дружина поки не вийшла заміж, хоча прихильників, звісно, має.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.