Донька Ірини Горової розкрила мамин секрет: як виглядає перший чоловік, від якого продюсерка втекла до Потапа

Любовна історія репера Потапа доволі заплутана. Свого часу він товаришував з Юрієм Горовим, а потім відбив у нього дружину Ірину. Тепер маємо можливість побачити, як виглядав попередник Потапа.

Старшій доньці Ірини Горової Наталі нині 25 років. Зростала дівчина не з рідним батьком. Виховував її відомий виконавець і продюсер Олексій Потапенко. Стосунки в них були доволі теплими до того моменту, як Потап покинув маму Наталі й одружився з Настею Каменських.

Відтоді дівчина відмовлялася спілкуватися з вітчимом і навіть не лайкала й не коментувала його привітання з днем народження у мережі. Саме Наталя виклала у своєму Інстаграм-акаунті світлину з рідним батьком і першим чоловіком Ірини Горової, тож усі змогли побачити, як він виглядає.

Були часи, коли Юрій і Потап разом співали в дуеті, потім робили інші музичні проєкти. Та виникнення любовного трикутника поклало край їхній співпраці. Ірина разом із донькою Наталкою переметнулася до Потапенка, залишивши благовірного ні з чим.

Звісно, дівчина не пам’ятає, чи була у них міцна родина, адже подружжя Горових розлучилося, коли Наті не минуло ще й рочку. Тож підростала вона поряд із вітчимом. Та, напевно, таки спілкувалася з Юрієм Горовим, оскільки підписала спільну світлину:

“Татко додає яскравих фарб у моє життя. Завжди вчив посміхатися та мислити позитивно”.

Нині в Наталі вже є власна родина. Вона вийшла заміж за мешканця Лівану й нині мешкає вдалині від мами й тата. На жаль, другий шлюб Ірини Горової протримався 15 років і зійшов нанівець. 2015 року вони з Потапом розсталися, а у 2016-му оформили розлучення.

Олексій згодом зіграв весілля з Настею Каменських. Його колишня дружина поки не вийшла заміж, хоча прихильників, звісно, має.

Популярне

Схожі статті

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.