Першокласниця працює у ресторані: чоловік Дорофєєвої Міша Кацурін зізнався, яку зарплату платить своїй доньці

Відомий український ресторатор Михайло Кацурін розповів про заробіток своєї старшої доньки. Дівчинка влітку після закінчення першого класу пішла працювати до батька в ресторан

Михайло Кацурін, відомий український ресторатор і блогер, у першому шлюбі з Дашею Кацуріною двічі став батьком. Зіркова пара після розлучення продовжує підтримувати спілкування заради виховання молодшого сина та старшої доньки. Чоловік намагається якомога частіше проводити час зі своїми дітьми, а на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм час від часу показує, як минають їхні спільні прогулянки.

Цього разу зірковий батько повідомив, що його донька Олександра вже вчиться самостійно заробляти гроші. Знаменитість розповів, що у вільний час 7-річна дівчинка допомагає своєму батькові у ресторані. Так, Саші доручають невеликі завдання, як от, наприклад, поливання квітів або складання коробок для майбутніх замовлень.

Відомий український ресторатор Михайло Кацурін розповів, як його старша донька від першого шлюбу заробляє гроші
Відомий український ресторатор Михайло Кацурін розповів, як його старша донька від першого шлюбу заробляє гроші

Зіркова донька працює, а в кінці кожного свого робочого дня, як і заведено, отримує заробітну плату. Крім того, знаменитий блогер навіть видав своїй дитині фірмовий одяг, в якому виходять на зміни працівники ресторану, аби все було за правилами. Хоча й уніформа завелика на 7-річну працівницю, вона все одно сумлінно її носить.

У своєму Інстаграм-блозі відомий батько розповів, що його донька збирає гроші, адже хоче придбати улюблену іграшку. Михайло Кацурін вирішив навчити дівчинку заробляти, тому й запропонував їй отримувати кошти саме так. Блогер розповів підписникам, що його донька складає гроші на депозит, що не може його не тішити, адже дівчинка не одразу витрачає все, а примножує зароблені кошти.

Відомий український ресторатор Михайло Кацурін розповів, як його старша донька від першого шлюбу заробляє гроші
Відомий український ресторатор Михайло Кацурін розповів, як його старша донька від першого шлюбу заробляє гроші

“Вибір для дитини непростий – одразу просадити гроші або відкласти і отримати додатковий заробіток. Вже тиждень все складається на депозит, що мене дуже тішить”, – повідомив своїм шанувальникам відомий український ресторатор і блогер.

Знаменитість також розповів, що кожного дня так званий “татобанк” платить доньці 10% депозиту.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.