Син Крістіни Орбакайте і Володимира Преснякова Микита відзначив день народження: мама зворушливо привітала сина

Відносини з Володимиром Пресняковим були для Крістіни Орбакайте першими серйозними. Пара була разом 11 років. У них народився син Микита, який 21 травня зазначив 29 день народження.

29-річний син Крістіни Орбакайте і Володимира Преснякова виріс справжнім красенем. Він успадкував від тата яскраву руду зачіску, від мами — сяючу усмішку.

21 травня хлопець відсвяткував свій 29-тий день народження. Хлопець активно займається музикою і на деяких концертах співає разом з татом. Вокальна сім’я в особі Преснякова, Орбакайте і легендарної бабусі Алли Пугачової, передала Микиті гарний голос і широкий вокальний діапазон та ідеальний слух.

У 2017 році Пресняков-молодший одружився на доньці московського бізнесмена Олені Красновій. Після весілля дівчина взяла прізвище чоловіка. До речі, багато ЗМІ називають Микиту одним з найкрасивіших хлопців у російському шоу-бізнесі.

Никита Пресняков с женой Аленой
Микита Пресняков з дружиною Оленою

Не дивлячись на те, що син став вже зовсім дорослим, його мама, співачка Крістіна Орбакайте, зворушливо привітала його у своїх соціальних мережах.

“Я спрямовую усі свої материнські флюїди на твої творчі успіхи і досягнення. Дерзай, вигадуй, люби! Мрії збуваються”, — написала Крістіна під спільною фотографією, зробленою під час прем’єри рок-мюзиклу “Чайка”.

До привітань приєдналися багато колег батьків іменинника і його самого — Максим Галкін, Ігор Ніколаєв, Ігор Крутой та інші.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".