Дівчина Володимира Остапчука: телеведучий офіційно презентував нову кохану

Особисте життя Володимира Остапчука останні півроку обговорюють практично всі. Його розлучення, нова кохана і скандальні висловлювання постійно підігрівають інтерес до його персони. Щоб припинити будь-які чутки і розкласти все по поличках, телеведучий зважився на відверте інтерв'ю — його він дав разом з новою обраницею.

Український телеведучий Володимир Остапчук на початку 2020 року шокував заявою про розлучення зі своєю дружиною Оленою Войченко. Пара прожила разом 13 років, в шлюбі вони виховували дочку і сина.

Але шоумен довго не страждав від самотності, а вже через кілька тижнів після шокуючої заяви почав всіляко натякати на свій новий роман.

Буквально за пару місяців Остапчук став однією з найбільш скандальний персон у ЗМІ — чутки про причини розлучення, зради і ім’я нової пасії заповнили кожну щілину глобальної мережі. Щоб уникнути подальших обговорень, Володимир зважився на відверте інтерв’ю, під час якого презентував свою кохану.

Його обраницею стала нотаріус Христина Горняк. Новоспечена пара разом уже півроку. Втім, чутками про їхні взаємини приблизно стільки ж, але відтепер Христина і Володимир офіційно підтвердили статус закоханих.

Кристина Горняк
Христина Гірник

Пара познайомилася в серпні минулого року під час заходу, на якому працював Остапчук. Через місяць вони перетнулися на зйомках “Танців з зірками” і почали тісто спілкуватися.

Уже в жовтні пара відзначала день народження Горняк у Стамбулі — саме тоді Остапчук та його колишня дружина подали на розлучення. Офіційно ж пара стала жити разом тільки кілька тижнів тому, в травні.

Володимир і Христина зізналися, що приховували свої стосунки саме на прохання дівчини, так як вона зовсім не публічна особа і їй важко від надлишку уваги оточуючих.

Горняк зізналася, що з екс-дружиною Остапчука особисто не знайома, а з приводу негативу в Інтернеті відповіла, що людям краще займатися своїм життям.

“Тим цікавіше, ніж чуже. Так, я ніколи не була публічною і Володимир знає, що для мене це було нелегко. Я не звертаю уваги на хейт, у мене є така любов до себе і я знаю, мої близькі знають, мої друзі знають, як воно насправді. Тому я не відчуваю ніякої провини. Вірно сказав Володимир, що щасливу сім’ю не розбити. Вони не разом із серпня”, — сказала Христина.

Владимир Остапчук и Кристина Горняк
Володимир Остапчук та Христина Горняк

Схожі статті

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.