Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу завжди зраджував: все фаворитки колоритного турка

Пара Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу 10 років тому захоплювала публіку. За їхньою історією кохання з трепетом спостерігали і щиро раділи весіллю. Але роки показали, що Мурат виявився не тим принцом на білому коні, яким його сприймала громадськість. А Ані Лорак була далеко не єдиною його принцесою.

Ані Лорак вийшла заміж за колоритного турка в 2009 році. Їхня історія кохання нагадувала справжню казку. Випадкове знайомство на курорті, пропозиція руки і серця в Парижі та яскраве весілля на дві країни.

Здавалося, фінал цієї розповіді повинен бути на мотив народної традиції “І жили вони довго і щасливо”. Але, як виявилося, “довго і щасливо Кароліни та Мурата” мало певний термін. У 2018 пара подала на розлучення, а в ЗМІ з’явилися моторошна інформація про справжнє подружнє життя пари — люблячий чоловік любив не тільки свою дружину.

Мурат і Яна Бєляєва

Мурат Налчаджиоглу и Яна Беляева
Мурат Налчаджиоглу і Яна Бєляєва

Саме Яну називають винуватицею розлучення Ані та Мурата. Киянка Бєляєва є власницею інтернет-магазину і учасницею різноманітних конкурсів краси.

З Налчаджиоглу вона познайомилася в його клубі в столиці України. За словами самої дівчини, вона вже кілька років знайома з чоловіком знаменитої співачки, але їх пов’язують лише дружні стосунки і спільна компанія.

Проте в 2018 році в мережу потрапило ексклюзивне відео, на якому Мурат і Яна розважаються в караоке. Ведуть вони себе занадто відверто, як для “просто друзів” — чоловік пристрасно обіймає дівчину і притискає її до себе.

Сама дівчина довго ігнорувала ці домисли, а потім заявила, що на відео не она.

Мурат і Самія Ахметова

Мурат и Самия Ахметова
Мурат і Самія Ахметова

Про свої нові стосунки Мурат дав знати через рік після скандального відео з Бєляєвою. Про нову обраницю колишній чоловік Лорак заявляє відкрито і офіційно.

Коханою колоритного турка на цей раз стала киянка Самія Ахметова. Чим займається дівчина — невідомо. За її словами, вона працювала фітнес-моделлю.

Так само Самія заперечує будь-які чутки про те, що саме вона могла бути причиною розлучення Ані та Мурата.

Самия Ахметова
Самія Ахметова

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.