Jerry Heil покинула навчання в Берклі, а донька Полякової вступила туди: враження дівчат від коледжу в США

Багато хто з українців мріє навчатися за кордоном. Та деякі, врешті опинившись у стінах престижного вишу, раптово приймають рішення все покинути й повернутися додому.

Jerry Heil

Авторка безсумнівного хіта “Охрана отмєна” торік поступила до американського музичного коледжу Берклі. І хоча подібний крок у житті був мрією всього життя співачки, цієї осені вона вже опинилася в Україні.

Jerry Heil та Маша Полякова покинули навчання за кордоном

Яна воліла навчатися онлайн, та оскільки заклад музичний, це виявилося неможливим, адже там багато практичних занять, й потрібна фізична присутність студента. Вступні іспити артистка склала ще до великої війни.

А коли після бомбардувань Києва виїхала до Німеччини, зупинившись в оселі німців, з яким була ледве знайома, Jerry Heil отримала сповіщення про зарахування. Яна таки поїхала за океан, сумлінно відвідувала пари. А потім їй запропонували такий проєкт в Україні, що вона не змогла відмовитися. Призупинила навчання (щось на кшталт нашої академки) й повернулася до Києва.

Маша Полякова

А от старша донька Олі Полякової заради Berklee College of Music навіть покинула навчання у Великобританії. Торік дівчина пристала до занять у музичному коледжі Лондона BMus. Та згодом її побачили на заняттях у музичній академії ім.Чайковського в Києві.

Jerry Heil та Маша Полякова покинули навчання за кордоном

Дівчина пояснила, що покинула навчання в Англії, щоб потрапити в Америку. Тепер гризтиме граніт музичної науки в Берклі, де українці надали хорошу знижку. Маша пообіцяла постійно інформувати земляків про особливості проживання за океаном.

Зіркова донька відзначила, що після 12 років музичної освіти в Україні заняття в Лондоні видалися їй доволі слабенькими. Сподіватимемося, що американська освіта не розчарує юну леді.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.