Довго розбирався, але нарешті це звершилося: син Жанни Фріске і Дмитра Шепелєва Платон звернувся до публіки

Відома російська співачка Жанна Фріске померла 8 років тому. У знаменитості та її чоловіка-вдівця залишився спільний син Платон, який вже почав підкорювати шоубізнес.

На початку квітня 2013 року на світ з’явився довгоочікуваний син відомої російської співачки Жанни Фріске та її чоловіка Дмитра Шепелєва. Зіркова пара не встигла насолодитись сімейним щастям, адже вже невдовзі артистку забрала страшна недуга. Майже через 10 років після смерті знаменитості її чоловік-вдівець і син Платон продовжують життя.

Так, хлопчик росте талановитим і творчим, а у свої 10 років вже вміє грати на музичних інструментах та має особистий Інстаграм-блог, за яким стежать 12 тисяч підписників. Нещодавно на сторінці Платона Шепелєва з’явилась нова публікація, в якій він звернувся до своїх шанувальників і фанів своїх батьків.

Син Жанни Фріске Платон Шепелєв показав, як вміє грати на електрогітарі та звернувся до шанувальників
Син Жанни Фріске Платон Шепелєв показав, як вміє грати на електрогітарі та звернувся до шанувальників

У своєму Інстаграм-блозі син Жанни Фріске та Дмитра Шепелєва продемонстрував, як вправно грає на електрогітарі. У 10-річному віці талановитий хлопець опанував гру на непростому музичному інструменті. Судячи з дописів у блозі Платона, він не збирається зупинятись на досягнутому та впевнено крокує вперед.

Син Жанни Фріске та Дмитра Шепелєва активно веде особисту сторінку в соцмережі Інстаграм
Син Жанни Фріске та Дмитра Шепелєва активно веде особисту сторінку в соцмережі Інстаграм

В описі до свого нового допису юний музикант визнав, що він довго намагався вивчити соло на електрогітарі, яке виконав на відео. Врешті, додав Платон Шепелєв, у нього таки вийшло вивчити відривок композиції. Зірковий нащадок поцікавився у своїх підписників, чи подобається їм його гра на гітарі. Платон також попросив залишати коментарі та вподобання.

Користувачі мережі радо залишили у коментарях до нової публікації слова підтримки та компліменти. Одні зазначили, що Платона чудово виховує батько. Інші ж побачили в юному музиканті його покійну маму.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.