“Сумую за сценою і нашими зустрічами”: мобілізований Віталій Козловський поскаржився на своє нове життя

З літа 2023 року відомий український співак Віталій Козловський вступив до лав ЗСУ. Артист не приховує, що сумує за сценою і мріє повернутися у своє звичне життя.

Віталій Козловський – відомий український співак. Артист з початку повномасштабної війни в Україні активно займався волонтерством і збирав кошти на допомогу армії. Влітку 2023 року чоловік отримав повістку і став до лав ЗСУ. У своєму Інстаграм-блозі Козловський час від часу ділиться моментами зі свого нового життя. Так, Віталій показував, як він спочатку був на навчаннях, як жив у бліндажі і готував їжу в польових умовах.

Мобілізований Віталій Козловський поскаржився на своє нове життя

Нещодавно Козловський зробив допис у своєму блозі, де закликав людей не припиняти допомагати армії і донатити. Чоловік розповів, що його побратими зараз перебувають у дуже складних умовах.

З одного боку тисне ворог, з іншого – до кісток пробирає холод. Застуди. Миші. Перевтома. Втрати. Списки потреб щоденні і великі.

, – розповів Козловський.

Також співак зізнався, що мріє повернутися на сцену та до свого звичного життя. Та Козловський запевняє, що якщо країну буде в руках ворога, то ні пісні, ні концерти нікому не будуть потрібні. Тож наразі головне завдання – перемогти.

Користувачі Мережі підтримали співака у коментарях:

  • “Віталій, ви правильно написали, якщо ворог прийде до кожного з нас- все що є, буде не потрібне. Тому я теж стараюсь завжди, скільки можу, донатити. Божого захисту! Все буде Україна!”;
  • “Чекаємо з нетерпінням усіх додому”;
  • “Важливо максимально підтримувати. І обов’язково настане наш день перемоги!”;
  • “Земля тримається на Добровольцях та Волонтерах. Дякуємо Героям “.

Нагадаємо, Віталій Козловський після навчання почав служити у Національній гвардії України та вже через пару місяців він перевівся до ЗСУ. У листопаді 2023 року в інтерв’ю Козловський розповів, що служить в одній з частин, які розташовані в Києві.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.