Дмитро Монатік несподівано відкрив у собі новий талант: тепер музика й пісні в артиста на другому плані

Відомий артист Дмитро Монатік представив свою першу дитячу книгу "Книга мрій" на презентації в Києві. Артист поділився з читачами процесом написання та розкривав ідею книги.

Дмитро Монатік тепер відомий не лише як співак та танцюрист, але й як талановитий автор, який несподівано розкрив перед своїми шанувальниками новий талант. Цього разу артист вирішив поділитися творчістю не у музичному вигляді, а в літературному. На днях у Дмитра була презентація книги, що має назву “Книга мрій”. Презентація відбулася в одній із книгарень Києва для дітей українських захисників.

Дмитро Монатік несподівано відкрив у собі новий талант
Дмитро Монатік несподівано відкрив у собі новий талант

Під час заходу Монатік розповідав маленьким слухачам про те, як народилася його книга, яка написана з “любов’ю, теплом і вірою в мрії”. Діти, які не змогли прибути на захід, спілкувалися з артистом онлайн.

На сторінках “Книги мрій” можна побачити не лише тексти, але й наліпки, віконця та розмальовки, що робить читання цікавим для малечі.

“Місія книги — мотивувати мріяти наше майбутнє покоління і перетворювати мрії на цілі”, розповідає Дмитро.

Дмитро Монатік несподівано відкрив у собі новий талант
Дмитро Монатік несподівано відкрив у собі новий талант

Дружина Дмитра, Ірина, та їхні двоє синів підтримали артиста і також взяли участь у презентації “Книги мрій”.

На своїй сторінці в Instagram артист додав, що важливо мріяти, особливо в складний час, і його книга спонукає до цього, не зважаючи на складні обставини в країні. Він наголосив на важливості підтримки один одного та подякував всім, хто допомагав на презентації книги.

“Дякую всім друзям, що завітали та підтримали. Я надзвичайно ціную кожного з вас. Нумо мріяти разом та підтримувати один одного. В єдності сила”, додав Дмитро.

Нагадаємо, що Дмитро Сергійович Монатик, повне ім’я відомого співака, народився 1 квітня 1986 року в місті Луцьк на Волині. Артист одружений і разом із дружиною Іриною виховують двох синів – Платона і Даниїла. Фотографії з дітьми регулярно з’являються в соціальних мережах Дмитра, показуючи всім, що щаслива сім’я живе у гармонії.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.