60-річний чоловік Олі Полякової випадково потрапив в кадр і розсмішив публіку: дід в калошах (Фото)

60-річний чоловік Олі Полякової Вадим Буряковський випадково потрапив в кадр, коли співачка знімала власний відеоблог. Чоловік розсмішив публіку своїм виглядом і поведінкою.

Оля Полякова вже майже 20 років перебуває у шлюбі з київським бізнесменом Вадимом Буряковським. Чоловік старший за співачку на 15 років і для нього це вже другий шлюб. Колись, 20 років назад, Вадим покинув свою першу дружину заради молодої співачки і вклав у неї немаленькі кошти, щоб просунути її в український шоу-бізнес.

Що відомо про життя та біографію відомого бізнесмена Вадима Буряковського
Оля Полякова з чоловіком та дітьми

Чоловік завжди уникав публічності. Вадим жодного разу не з’явився зі своєю зірковою дружиною на світських заходах, не дає інтерв’ю та практично не з’являється в Інстаграм-блозі Полякової.

Та нещодавно Буряковський випадково потрапив в кадр, коли Полякова знімала свій відеоблог. Так, співачка знімала відео на тлі свого будинку і розповідала, що має намір приготувати плов. В цей час позаду Олі вийшов її чоловік з чашкою в руках і, побачивши, що дружина знімає відео, застиг і не ворушився.

Оля Полякова вперше за довгий час показала свого 60-річного чоловіка Вадима
Оля Полякова вперше за довгий час показала свого 60-річного чоловіка Вадима

Вадим був одягнений у чорні спортивні штани, худі, жилетку та у смішній шапці, яка не прикриває вуха. На ногах у чоловіка були калоші.

Можна?

, – в якийсь момент запитав Вадим, який застиг у кадрі.

Поява чоловіка настільки насмішила прихильників Полякової, що вони почали робити меми з Буряковським і парадіювати його.

Оля Полякова вперше за довгий час показала свого 60-річного чоловіка Вадима
Оля Полякова вперше за довгий час показала свого 60-річного чоловіка Вадима

Нагадаємо, ще нещодавно в Мережі ходили чутки, що Оля Полякова має намір розлучитися з чоловіком. Співачка сама спровокувала ці чутки. Так, у Ютуб-шоу “Дорослі дівчата” Полякова зізналася, що вже кілька років не спить з чоловіком в одному ліжку. Крім того, за словами співачки останнім часом вони все частіше сваряться.

Та нещодавно Полякова запевнила, що розлучатися з Буряковським не збирається. За словами Олі, чоловік їй дає відчуття безпеки і стабільності, а дрібні сварки є у кожній сім’ї.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.