Потапа назвали розчаруванням року: артист вперше публічно висловився після присвоєного “звання” антигероя

Відомий артист Олексій Потапенко висловився про плани та ставлення до України й українців. Знаменитість вперше заговорив після неприємних для себе новин.

Після 24 лютого відомий український артист Олексій Потапенко втратив репутацію в очах чималої кількості шанувальників. Причиною цьому стало рішення знаменитості після початку повномасштабної війни на Батьківщині залишатись за її межами. Разом із дружиною Настею Каменських чоловік перебував в Іспанії та повернувся до України лише влітку 2022 року.

Наразі знаменитий продюсер і музикант знову перебуває за межами України. Потап і Настя Каменських знаходяться в Європі, де співачка нещодавно презентувала свою нову пісню, а її зірковий чоловік підтримує її на шляху до кар’єрних вершин і просуває, як продюсер. Нещодавно на особистій Інстаграм-сторінці Потапа з’явився новий допис, в якому він висловився про Батьківщину та українців.

Продюсер Потап висловився про ставлення до рідної країни та людей, які у ній живуть
Продюсер Потап висловився про ставлення до рідної країни та людей, які у ній живуть

За словами знаменитості, за кордоном українці продовжують приємно дивувати іноземців своїми талантами та вміннями. Потап зізнався, що він продовжує докладати зусилля до того, аби про культуру його рідної країни та громадян, які там живуть, дізналось якомога більше людей. Крім того, заговори знаменитість і про свою любов до України. Продюсер пригадав, що у рідній країні він виріс і все життя представляв її на міжнародній арені.

“Мій син навчається в Києві, мої компанії працюють в Україні, і я плачу податки в Україні. Дві мої вищі освіти, здобуті в Києві, допомагають мені в роботі як удома, так і за кордоном”, – написав Олексій Потапенко.

Продюсер Потап висловився про ставлення до рідної країни та людей, які у ній живуть
Продюсер Потап висловився про ставлення до рідної країни та людей, які у ній живуть

Нагадаємо, що новий допис на особистій Інстаграм-сторінці відомий артист опублікував після того, як у мережі з’явилась велика стаття від редакції видання TabloID. У своєму матеріалі команда журналістів назвала українських зірок, які стали для них особистим розчаруванням року. У цьому списку очікувано з’явився і Потап. Знаменитість не став коментувати цього, тому його реакція на “звання” залишається невідомою.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.