Де живе та як виглядає онука Софії Ротару: в іскристих нарядах бродить великими містами за кордоном (ФОТО)

Відома українська артистка Софія Ротару є бабусею двох онуків. Чим займається, де живе та як виглядає Соня Євдокименко – молодша онучка легендарної співачки.

Легендарна українська артистка ніколи не любила розповідати багато про особисте життя та свою сім’ю. Разом із тим, знаменитість не приховувала деталей – де та як живе її син, чим займаються двоє її онуків. Так, наприклад, молодша донька Руслана Євдокименка, сина Софії Ротару, активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Саме тому шанувальники можуть спокійно спостерігати за життєвими подіями зірок.

Де живе Онука Софії Ротару

Соня Євдокименко вже багато років тому переїхала жити за кордон. Зіркова онука оселилась у США, в Нью-Йорку. Там знаменитість почала будувати власну кар’єру та ніколи не приховувала своєї позиції – гучним іменем бабусі вона користуватись не бажає, а тому власне ім’я буде прославляти самостійно. Соня Євдокименко в Америці працює моделлю та успішно будує не лише кар’єру, але й особисте життя.

Онучка відомої української співачки Софії Ротару показалась на вулицях Нью-Йорка
Онучка відомої української співачки Софії Ротару показалась на вулицях Нью-Йорка

За кордоном дівчина знайшла своє кохання. З підприємцем Денисом Ждановим знаменитість почала зустрічатись декілька років тому. Зіркова пара завжди надихала шанувальників гармонійними стосунками та особливою ніжністю одне до одного. Соня Євдокименко багато часу проводила зі своїм коханим і ніколи не забувала демонструвати кохання до обранця на особистій сторінці в соцмережі.

Як виглядає та де живе онука Софії Ротару Соня Євдокименко
Як виглядає та де живе онука Софії Ротару Соня Євдокименко

Щоправда, восени цього року у мережі почали з’являтись чутки про те, що зіркова пара насправді могла таємно розійтись. Причиною для поширення такого поголосу став той факт, що онука Софії Ротару Соня Євдокименко видалила спільні фотографії зі своїм коханим. Хай там як, але зіркова блогерка та модель не коментувала свого особистого життя та не відповідала на запитання про те, чи дійсно розійшлась зі своїм бойфрендом.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.