Дантес підсидів колишню дружину: узяв перше місце престижної премії, залишивши Дорофєєвій лише третє

Музична премія Megogo Music Awards була заснована торік задля популяризації української музики під час війни. Цьогоріч серед номінантів ми побачили чимало нових імен.

Серед ветеранів українського шоубізу теж знайшлися переможці. Так, Dantes здобув перемогу в номінації “Поп артист року”. Цікаво, що в цій же номінації була представлена й колишня дружина артиста Надя Дорофєєва, але їй дісталася лише третя позиція рейтингу. Володимир не поступився екскоханій престижним першим місцем. Порівняно з першою дружиною він набрав на 5 балів більше.

Голосували за артистів члени журі та 55 тисяч користувачів. У підсумку Дантес отримав по 10 балів з кожного боку. Наді випало 8 балів від журі та 7 від глядачів. Друге місце у цій номінації здобула Kola, яка опинилася в Ізраїлі на початку війни 7 жовтня. Артистці дісталося 17 балів. Переможець так оцінив результати голосування:

“Ахрінєть, поп-артист року – я. Мені дуже приємно, і ця нагорода навіть не стільки моя, скільки всіх, хто вірить у мене”.

А ще Володимир відзначив, що раніше його нікуди не запрошували, й складалося враження ніби не визнають. Тепер йому здається, що творчість оцінити неможливо, бо кожен артист робить щось своє, відмінне від інших. Дантес пообіцяв шанувальникам цілу купу нових треків.

Всього Megogo визначало переможців у 14 номінаціях. До 13 торішніх додалася нова номінація “Креативний музичний збір”. Першим переможцем став комік Василь Байдак, який збирав гроші на ЗСУ за допомогою кумедних відео. Його креативній роботі “Просто скинь донат” вдалося зібрати пів мільйона гривень усього за 3 години.

Onuka отримала відзнаку за альбом Room. Колабою року було визнано дует Злати Огнєвіч та Shumei “Буревіями”. Слава хіп-хоп артиста року дісталася Otoy. Нову хвилю попмузики очолив Yaktak.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.